NB I

Vajon két ilyen meccs előtt képes felpörögni a Fradi?

  • varin

Érinthetetlennek tűnik a címvédő, a Vasas ellen pedig ismét tényleg minden a Fradi sikere mellett szól.

Három fordulót követően ismételten egyértelműnek tűnik, melyik csapat lesz a bajnok, a Ferencváros nagyon simán menetel az aranyérem felé. A Puskás ellen még nem volt igazán meggyőző a bajnok, de a Videoton és a Honvéd már ujjgyakorlat volt, így papíron a XIII. kerületi kirándulás sem okozhat gondot. Egyedül az, hogy milyen meccsek jönnek a Fradinak...

3926405

Előbb ugyanis hétvégén Újpestre látogat a Ferencváros, amely mondani sem kell, hogy mindig külön pikáns mérkőzés, majd pedig érkezik a Trabzonspor és a papíron leginkább nyerhető EL-csata. Sztanyiszlav Csercseszovot persze nem olyan fából faragták, mint aki felad bármilyen mérkőzést, ráadásul a zöld-fehérek kizárása körüli botrány óta a Vasas sem tartozik a leginkább kedvelt csapatok közé.

Ahogyan a Honvéd ellen, valószínűleg az orosz mester ezúttal is egy vegyes kezdőt küld majd pályára. Vasárnap például Tokmac, Estiti, Zachariassaen, Auzqui, Ryan Mmaee, Wingo, Loncar vagy Laidouni sem kezdett, vélhetően többségük lehetőséget kap az Illovszky-stadionban, míg mondjuk a triplázó Adama Traoré pihenhet.

Nehezen is tudna olyan kezdőt kiállítani Csercseszov, amely ne lenne topfavorit a Vasas ellen, az angyalföldiek ugyanis igen felejthetően kezdték a szezont. A 0-4-1-es mérleg még nem katasztrófa, de azért az ötből négy ellenfél is közvetlen rivális volt, márpedig domináns, jó játékot egyik meccsen sem láthattunk Kuttor Attila fiaitól.

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg

 

Nem sok minden működik jelenleg a Vasasnál, talán az egyetlen pozitívum Filip Holender visszatérése, a válogatott támadó ugyanis remekül futballozik, rajta aztán tényleg nem múlik semmi.

A két csapat legutóbb februárban találkozott, akkor kupameccsen a Vasas a hatalmas akarásával képes volt relatíve szoros meccset játszani a Fradival, ám erre most nem vennénk mérget. Fogadási szempontból a gólszámos piacok tűnnek nekünk most a leginkább lutrinak, az ugyanis túlságosan múlik a Fradi-játékosok hozzáállásán és a kezdőcsapaton is. Viszont igen jó szorzót kapunk arra, hogy a Fradi 0-ra nyeri a meccset, amely a két fél formáját látva, eléggé valószínű, de jólfizető kimenetel.

{"headTitle":"Vasas-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-31 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros 0-ra nyer","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3926405] 2022-08-31 20:30:00 Vasas Budapest - Ferencvárosx;