NB II

Túlzás vagy reális ez az őrült line?

  • varin

A Vasas és a Kecskemét meccsén a bukik hatalmas gólparádét várnak. De hol van így az érték?

Az NB II 6. fordulójának talán legérdekesebb mérkőzését Angyalföldön játsszák, ahol az NB I-be vágyó Vasas és az újonc Kecskemét csap össze. A lila-fehérek meglepően jó formája miatt nem tűnik országos fixnek ez a találkozó, a gólparádé viszont a fogadóirodák szerint szinte garantált.

3631621

Az egál gól line-t ugyanis 3.25 körülre húzták a bukik, ami meglepően magasnak mondható. Noha a Kecskemét meccsein eddig átlagosan 4,0 gól esett, míg a túloldalon ez a szám 3,2, azért közel sem biztos, hogy ilyen szinten adok-kapok várható. Már csak azért sem, mert a "Kecsó" az utolsó három meccsén összesen 2 gólt kapott, hiába voltak olyan gólgyáros csapatok az ellenfelei, mint az Ajka, a Diósgyőr vagy a Csákvár.

A vendégeknél el is mondták, nem fognak megijedni a nagynevű ellenféltől: "Természetesen kitűnő játékosokból áll a Vasas, de nem szabad tőlük sem megijednünk. Éppen a Siófok lehet jó példa számunkra, hiszen legutóbb döntetlent játszottak velük. Diósgyőrben sem mi számítottunk az esélyesnek, de mégis döntetlent értünk el azok után, hogy a Vasas kikapott Miskolcon. Bátran kell futballoznunk, azt a játékot kell előnyben részesítenünk, amit eddig is" - nyilatkozat Nagy Krisztián.

Elképzelhető, hogy tényleg gólparádéba torkollik a meccs, de az közel sem biztos, hogy ebből a Vasas jön ki sokkal jobban. Szoros, 2-2, 3-2, 3-3 körüli meccsre is számíthatunk, de ilyen határon sokkal inkább látjuk az értéket a Kecskemét támogatásában, mintsem a Vasaséban, amely azért még mindig nem futballozik NB I-es szinten.

{"headTitle":"Vasas-Kecskemét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-08-29 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kecskemét +1.5","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kecskemét megnyer egy félidőt","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3631621] 2021-08-29 19:00:00 Vasas Budapest - Kecskemétx;