NB II

Nem nyerni jár Szegedre a Vasas - tipp az NB II rangadójára

  • mr.blonde

Beragadt a rajton a Vasas, amelyre újabb rangadó vár Szegeden.

A NB II 2023/2024-es idényének egyik nagy favoritja az élvonalból visszaeső Vasas csapata, amely a fogadóirodák szorzói szerint komoly esélyese az idei feljutásnak. Az angyalföldi alakulat azonban elveszítette a szezonnyitót, miután hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a tavalyi MK-döntős Budafok gárdájától.

Desist Szilárd csapata így rögtön az első kör után lépéshátrányba került a közvetlen riválisokkal szemben, hiszen a Honvéd és az ETO is megnyerte a maga meccsét, így a Vasasnak most muszáj javítania, ugyanakkor Szegeden nem lesz egyszerű dolga. 

4219924

A Tisza-parti alakulat évről évre nagy reményekkel vág neki a szezonnak, de mindig vannak nála jobb csapatok, így a feljutás többnyire nem reális. Valószínűleg idén is ez lesz a forgatókönyv, ezzel együtt együtt egy topcsapat lehet a másodosztályban a Szegedből.

Hétvégén a Szeged Kazincbarcikán tudta megszerezni a három pontot, így a sikeres rajt ki lett pipálva, a Vasas elleni sikeres folytatást pedig értelemszerűen komoly lökést adhatna az egész szezonra nézve. 

[4219924] 2023-08-05 20:00:00 Szeged 2011 - Vasas Budapestx;5

Mire érdemes fogadni? 

Desits Szilárd a Budafok elleni mérkőzésen burkoltan azt mondta, hogy 5-6 futó játékossal nem lehet meccset nyerni, majd miután félidőben változtatott, a második játékrészben már nyolc futó játékosa volt a Vasasnak. A szünetben Deutsch, Radó és Rab esett áldozatául a cserélésének, majd nem sokkal később Bereczet is lekapta a mester, így ők lehetnek a bűnbakok a vendégoldalon. Túl sokat persze ez nem jelent, a Vasas nem sokat javult tavaszhoz képest, helyzetkihasználása továbbra is gyér, márpedig helyzetekből nem sokat dolgoz ki, így azért Szegeden nem lesz könnyű dolga. 

A két csapat ebben az arénában a legutóbbi két randevújukon összesen egy gólt hozott össze és most sem várunk gólparádét. A Vasast várjuk dominánsabbnak, de ezt inkább a mezőnyben, labdabirtoklásban várjuk, a Szeged stabil, szervezett csapatjátéka tartani tudja majd az angyalföldi 'rohamokat'. 

Folytatódhat a szegedi sorminta ebben a párosításban, jöhet egy újabb underes végeredmény, 1.80+ feletti oddsokon rakhatónak is véljük a tippet, de maximum egy 5/10-es téterősséggel. 

{"headTitle":"Szeged - Vasas ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-08-05 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2.5 alatt ","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[4219924] 2023-08-05 20:00:00 Szeged 2011 - Vasas Budapestx;