Exkluzív

Mostantól itt követheted a Hathárom népszerű bloggerét

A Discordon folytatja a tippadást a legaktívabb fórumozónk és bloggerünk.

Átköltözik a Hathárom és a Logibet közös Discord szerverére a 'Foci tippek innen-onnan' fórumszoba tulajdonosa és üzemeltetője, Bjani55. 

A Hathárom törzsolvasóinak aligha kell bemutatni őt, hiszen Jani hosszú évek óta rendíthetetlenül szállítja a tippjeit, amelyekhez mindig minden esetben elemzését is csatolja. 

A tippadás a jövőben is folytatódni fog, annyi különbséggel, hogy Jani mostantól nem a Hathárom fórumán, hanem a Hathárom Discordját teszi közzé meglátásait, a saját névre szóló 'Bjani55 tippjei' szobában! 

"Sziasztok! Köszönöm szépen a Discord szobát! Elszeretném mondani 2023.09.26. újra eltelt egy év így már tizenegy éve együtt vagyunk jóban rosszban és természetesen jó tippekben a hatharommal! Köszönöm szépen mindenkinek,hogy itt lehetek és remélhetőleg még sokáig itt leszek! Külön köszönöm szépen minden követőmnek tippelő társamnak,hogy velem vannak! Hajrá nekünk továbbra is! Tippjeimet itt fogom írni ezek után! Üdv,Jani!" - fogalmazott bemutatkozó posztjában Jani. 

Jani tippadó szobáját az ingyenes tippek résznél találjátok a Discordon, ha pedig még nincs letöltve a Discord applikáció, akkor íme egy kis útmutató segédlet hozzá! Az egész folyamat nem több 2-3 percnél! 

 

Csatlakozom a Discord-szerverhez!

 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.

 

Ezúton is sok sikert kívánunk Bjani55-nek az új fejezethez és reméljük rengeteg nyerő tippel segíti majd a fogadótársakat!