Tippjáték

Tippelésre fel, folytatódik a Hathárom ingyenes Eb-selejtezős játéka

Több meglepetés is született a selejtezők harmadik körében, de vajon mit hoz majd a negyedik kanyar?

  >>>Fizetési megoldások banki utalás és kártya helyett <<<

Kattints a képre és játssz!

TOVÁBB A JÁTÉKRA

Pénteken és szombaton lezajlott az 2024-es, Németországban megrendezésre kerülő Európa-bajnokság selejtezőjének harmadik köre, ezzel tippjátékunk első fordulója is. Az általunk listázott tíz meccsből a legnagyobb fejtörést a Belgium-Ausztria okozhatta, az F-csoport rangadóján ugyanis a "sógorok" elhoztak egy pontot, mondhatni megállították Brüsszelt. Ezzel továbbra is az élen állnak a belgák és a svédek előtt, de parádés volt még például az Észak-Macedónia-Ukrajna is, amelyet a sárga-kékek 2-0-s hátrányból fordítottak meg 3-2-re.

A legjobban eddig "jozefszabo2022" nevű userünknek ment a tippelés, aki 10/8 meccset is telibe trafált, de persze még nem dőlt el semmi. A második és egyben utolsó kör már elérhető, ebben újfent helyet kapott Magyarország is, a litvánok elleni összecsapással pedig már ebben a cikkben is foglalkoztunk.

Tudtad? A részvételhez semmi más nem szükséges, csak egy hatharom.com-regisztráció, az első három helyezett pedig 10.000 forintos sportfogadótőkét!

A tippelésben ráadásul nem kell megszakadni, hiszen kevesebb, mint 63 másodpercbe telik.

Fontos még kiemelni, hogy a játék két különálló körből áll, az első körre a tippelés már elkezdődött, a második kör pedig vasárnap 12 órától lesz elérhető.

HATHÁROM EURO 2024-SELEJTEZŐ INGYENES TIPPJÁTÉK

Nyeremények:

1-3. hely - 10.000 Forintos sportfogadótőke (PaySafe)
4-10. hely - 1 hónapos normal Logibet-előfizetés

 


További jó játékot és sok sikert kívánunk mindenkinek!

TOVÁBB A JÁTÉKRA