Tippjáték

Tippelésre fel - itt a Hathárom ingyenes EURO 2024-selejtezős játéka!

Folytatódik a selejtezés a 2024-es Európa-bajnokság értékes helyeiért. Játssz velünk Te is és nyerj!

  >>>Fizetési megoldások banki utalás és kártya helyett <<<

Kattints a képre és játssz!

TOVÁBB A JÁTÉKRA

A klubszezon vége komoly űrt hagyott bennünk, ráadásul mivel páratlan év van, így se vb- se Eb nem lesz a nyáron. Izgalmas meccsekből persze így sem lesz hiány, rögtön itt vannak a 2024-es németországi kontinensviadal 3. és 4. selejtező fordulói, amelyekben több érdekes párosítást is találunk. Természetesen mi a G-csoport küzdelmeit várjuk tűkön ülve, ahol a magyar válogatott is érdekelt és a második helyről várja a folytatást, a soron következő ellenfél pedig Montenegró lesz.

A legjobb meccsekkel jó szokásunkhoz híven bővebben anyagban is foglalkozunk majd, most viszont prezentálnánk számotokra legújabb tippjátékunkat. A formula és a szabályok már biztosan sokaknak ismertek, hiszen nem először láthattok ilyen típusú játékot oldalunkon, de a részvétel előtt persze érdemes a leírást egyszer átolvasni, amit ezen a linken a szabályzat gombra kattintva tehetsz meg.

Tudtad? A részvételhez semmi más nem szükséges, csak egy hatharom.com-regisztráció, az első három helyezett pedig 10.000 forintos sportfogadótőkét!

A tippelésben ráadásul nem kell megszakadni, hiszen kevesebb, mint 63 másodpercbe telik.

Fontos még kiemelni, hogy a játék két különálló körből áll, az első körre a tippelés már elkezdődött, a második kör pedig vasárnap 12 órától lesz elérhető.

HATHÁROM EURO 2024-SELEJTEZŐ INGYENES TIPPJÁTÉK

Nyeremények:

1-3. hely - 10.000 Forintos sportfogadótőke (PaySafe)
4-10. hely - 1 hónapos normal Logibet-előfizetés

 


Jó játékot és sok sikert kívánunk mindenkinek!

TOVÁBB A JÁTÉKRA