Férfi kézi

Lesz bajnokavatás vagy sem? Tippötletek a Veszprém-Szegedre

1-0-s szegedi előnyről folytatódik a bajnoki döntő, ezúttal Veszprémben csapnak össze a felek.

31-25-ös szegedi győzelemmel ért véget a férfi NB I bajnoki döntőjének első felvonása, így a két győzelemig tartó párharcban a címvédő Tisza-parti alakulat került előnybe. A második mérkőzést hétfőn este a Veszprém Arénában rendezik, ahol a Szeged akár már bajnoki is lehet, feltéve ha le tudja győzni a nagy riválist a saját oroszlánbarlangjában. 

{"headTitle":"Veszprém - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-05 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém ","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"9.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szeged ","odds":"3.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A fogadóirodák szerint a visszavágónak a Veszprém a favoritja, hiszen 1.50-es szorzót sem fizetnek a bakonyiak egyenlítésére, míg a Szeged idegenbeli sikere bőven hármas odds felett fizetne. 

A mostani szezonban kétszer találkoztak egymással a csapatok a Veszprém Arénában és mind a kétszer a hazai csapat örülhetett. A bajnokság alapszakaszában ősszel 31-26-os, a BL-nyolcaddöntőben 38-33-as veszprémi siker született, viszont a tavalyi bajnoki döntőben a Szeged 30-29-es sikert tudott aratni. 

Mire érdemes fogadni? 

Az első meccs képe alapján bizony nem állítható nagy biztonsággal, hogy a Szeged ne lenne esélyes ebben a csarnokban. A Tisza-partiak végig kézben tartották az első mérkőzést, az pedig, hogy az első félidőben 11 gólon tudták tartani a rekordbajnokot, komoly fegyvertényt jelenthet. 

Nagyon nem kell a Szegednek variálni a taktikán, hiszen amit kitaláltak, az tökéletesen működött a pénteki meccsen. Első sorban a Veszprémnek kell változtatni, támadásban és védekezésben is előre kell lépniük, máskülönben ismét megeshet velük az a 'szégyen', hogy saját közönségük előtt kell nézni a nagy rivális bajnoki ünneplését. 

Az első meccsen sikeresen levadásztuk a bukmékerek elrontott over/under határát a gólokra vonatkozóan, hiszen közel hét góllal vertük meg a lineokat. A gólokra most egy picit alacsonyabb határt húztak meg (62,5), viszont ezt Veszprémben már nem tartjuk túl értékes határnak, bár hajlunk rá, hogy a visszavágó is under végeredményt hoz. 

Nehéz terep ez a mérkőzés, így jobb óvatosan bánni a tétekkel, mi most a hazai sikerben látjuk elsősorban az értéket. 

{"headTitle":"Veszprém - Szeged ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-06-05 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Veszprém nyer ","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Veszprém nyer + Gólok száma 62.5 alatt ","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}