Serie A

Feltámadóban az Öreg Hölgy, de gálát most nem várunk

  • varin

Juve-Fiónak nem kell külön reklám, de azért fogadási szempontból nincs könnyű dolgunk.

Juventus-Fiorentina rangadót rendeznek vasárnap este, amelyet a pontlevonás ellenére is az Öreg Hölgy vár jobb pozícióból. Max Allegri csapata mintha felocsúdni látszana a szövetség döntéséből, hiszen a kupában is továbbjutott és a kötelező bajnokit is hozta, így a négy nyeretlen bajnokiból érkező Violák ellen egyértelműen favorit.

3919252

Amellett, hogy két sikeres meccsen van túl a Juventus, külön jó hír lehet a Zebrák híveinek Dusan Vlahovics teljesítménye, hiszen a Salernitana ellen 2 gól, 1 gólpassz és egy meccs legjobbja-cím szerepelt a neve mellett. Így tehát egyértelmű, hogy a szerb támadó a kezdőben kap helyet, melletti pedig Chiesától retteghetnek a Fio védői. Vlaho játéka egykori klubja ellen mindig külön pikantériát okoz, amely csak tovább fűszerezi a Juve-Fio ellentétet.

Érdekes egyébként a Juve helyzete, hiszen a 15 pontos levonás mellé érkezhet még 20 egység, amellyel egy győzelem esetén is 10 pontra kerülne a vonaltól a Juve, így ugyanazt tudjuk írni, mint a hétfői meccs előtt,

Allegri csapatának itt nem azért kell nyernie, hogy elérje a BL-helyeket, hanem hogy ne lehessenek kiesési gondjai.

Egyébiránt Fabio Miretti új maródiként feliratkozott a listára, helyén Nicoló Fagioli kezdhet a 3-5-2-es felállás közepén.

A túloldalon viszont a formának sem lehet örülni, hiszen hiába a menetelés a Coppában, a bajnoki 24 pont eléggé soványan fest. Legutóbb a Bologna távozott 3 ponttal az Artemio Franchiból, és bár tény, hogy a vonal 10 pontra van a Violáktól, azért a tavalyi, igen erős évet követően ennél többet vártunk Vincenzo Italiano csapatától.

A tar mester dolgát sérülések és eltiltások is nehezítik, így kissé tartalékosan léphetnek arra a torinói gyepre, amelyen 2020 decemberében 3-0-ra tudtak nyerni, azóta viszont még gólt sem lőttek.

A két fél utolsó hat meccse egyaránt underes végeredményt hozott, és ez most is valós forgatókönyv. Ennek mentén hoztunk tippeket, a legvalószínűbb eredmény nálunk ugyanis az 1-0, 2-0.

{"headTitle":"Juventus-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,25 gól alatt","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dusan Vlahovics gólt szerez","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nem lesz mindkét félidőben gól","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919252] 2023-02-12 18:00:00 Juventus - Fiorentinax;