Premier League

Okos tippel próbálkozunk a Manchester United bajnokiján

  • Tomihmv

A Vörös Ördögöknek nem sok babér termett mostanság a Rókák ellen, avagy itt az ideje, hogy visszavágjanak nekik.

Egy mérkőzés maradt hátra a Premier League ötödik fordulójából, csütörtökön este a Leicester a Manchester United együttesét fogadja. A bukmékerek szerint a vendégeknek áll a zászló, igaz, átlagosan kétszeres szorzó felett lehet fogadni a Vörös Ördögök sikerére háromesélyben.

3900976

Csapathírek

Pocsékul rajtolt a Leicester együttese az idei szezonban, hiszen rendes játékidőben még nem sikerült tétmeccset nyernie. A ligakupában a negyedosztályú Stockport otthonában gól nélküli remit követően csak büntetőkkel jutott tovább, míg a PL-ben négy kört követően mindössze egyetlen pont szerepel a neve mellett...

Brendan Rodgersék a nyitófordulóban 2-0-s vezetésről buktak két pontot hazai pályán a Brentford ellen, majd zsinórban három zakót számlálnak. Előbb az Arsenal otthonában kaptak ki 4-2-re, majd jött a Southampton elleni hazai 1-2, míg szombaton a Stamford Bridge-en szenvedtek 2-1-es vereséget úgy, hogy a Chelsea a 28. perctől emberhátrányban játszott. Mindezeknek köszönhetően az utolsó helyen szerénykednek az egyetlen megszerzett pontjukkal...

Egyértelmű, hogy mélyen vannak a Rókák, akiknél hétközben Pereira és Bertrand biztosan kimarad, míg Maddison szereplése kérdéses, míg Fofana a Chelsea-hez igazolt, így ő rá sem számíthat az északír menedzser, igaz, mióta el akarta hagyni Leicestert egy percet sem játszott.

[3900976] 2022-09-01 21:00:00 Leicester City - Manchester Unitedx

Ezzel szemben a Manchetser United kezd magára találni, hiszen két vereséget követően két győzelmet számlál. Erik ten Hag a Brighton (1-2) és a Brentford (0-4) elleni blamákkal mutatkozott be, ám azt követően összekapta fiait. Előbb ugyanis 2-1-re győzték le a Vörös Ördögök az ősi rivális Liverpool együttesét az Old Traffordon, majd szombaton arattak 1-0-s győzelmet a Southampton otthonában. A hat pontjuknak köszönhetően pedig a forduló előtt már a nyolcadik helyen álltak, többek közt megelőzve a Liverpoolt.

A sikerek pedig úgy jönnek, hogy Cristiano Ronaldo alig játszik, igaz, a hírek szerint szerdán kezdhet, hiszen a holland mester már a hétvégi Arsenal elleni derbire is figyel. A portugál mellett akár Shaw, Maguire és Fred is kezdőként kaphat szóhoz, szintúgy, mint Casemiro, aki először hallhatja az MU szereplésében a gyepen a kezdősípszót. Az viszont biztos, hogy Lindelöf, Pellistri és Williams is kimarad, míg Martial szereplése bizonytalan.

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg.

Mire érdemes fogadni?

Habár az utóbbi években vagy döntetlennel vagy Leicester-sikerrel ért véget a felek egymás ellenije (utoljára hat tétmeccsel ezelőtt, 2020. júliusában tudták legyőzni a Vörös Ördögök a Rókákat), ezúttal egyértelmű, hogy a vendégek felé billen a mérleg nyelve.

A Manchester United van jobb passzban, mindemellett a hazaiaknál eredménykényszer van, s pocsék formában vannak. Avagy nem kérdés, hogy a vendégekben van az érték, de már a rájuk kínált -0,25-ös ázsiai hendikep is korrekt szorzón fogadható, így erre fogadunk, hiszen ezen tippünk teljesen csak akkor veszítene, ha a Leicester győzelmével érne véget a találkozó.

{"headTitle":"Leicester - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-01 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3900976] 2022-09-01 21:00:00 Leicester City - Manchester Unitedx;