Premier League

Rókák a Szarkák ellen - tippjeink a Newcastle meccsére

  • varin

Folytatódik a Newcastle hihetetlen szériája vagy az ősszel magára találó Leicester meglepetést okoz?

December 26-án folytatódik a Premier League, amelyet hihetetlenül kedvező pozícióból, a dobogó alsó fokáról vár a Newcastle United. A Szarkák az évet pocsékul kezdő, de aztán feljavuló Leicester Cityvel találkoznak, de a Rókák jó formája ellenére is favorit a csíkos mezes csapat. Íme a tippjeink.

3901099

Mindkét félnél gyengén indult a szezon, hiszen a Szarkák hét meccs után 8 ponttal álltak, míg a korábbi csodabajnok szeptember közepén csupán 1 egységgel. Jellemző az angol futball közegére, hogy habár sokáig téma volt Brendan Rodgers menesztése, az északír mester végül maradhatott, ezt pedig egy remek szériával hálálta meg a rutinos edző. A Rókák így viszonylag nyugodtabb pozícióból, a 13. helyről várhatják a rangadót.

Ami a Newcastle-t illeti, az elmúlt hónapok erősítései után várható volt, hogy nem lesz rossz az idei Howe-csapat, de a 3. hely mindenképpen bravúr. A Toon Army idén verte már a Chelsea-t és a Tottenhamet is, veresége pedig csak egy van, az is Liverpoolból úgy, hogy a 60. percben még vezetett a gárda az Anfielden.

Newcastle United#eng-newcastle_united#5

Az ott gólt szerző Alexander Isak továbbra is sérüléssel bajlódik, de igazából Krafth, Ritchie, Dummett és Elliot Anderson személyében csak kevésbé fontos játékosok hiányoznak majd a Tyne-parti gárdából. Így például Trippier, Guimaraes, Almíron és Callum Wilson is kezdő lehetne, hogy csak a vb-t megjárt legfontosabb játékosokat említsük.

Rodgersnek leginkább James Justin miatt fájhat a feje, ő komoly Achilles-ín sérülést szenvedett, így idén már nem játszhat.

Nagyon erős ez a Newcastle, és bár a 3. hely megtartása nagy bravúr lenne, nincs csapat, amely biztosra mehetne Joelintonék ellen. Az elmúlt évek jó kis gólgálát hoztak a csapatok randevúin, zsinórban hat overnél tartanak a felek, ezeken a meccseken pedig összesen 24 gól esett. Legutóbb a King Power Stadionban 4-0-ra nyertek a Rókák, ilyenről most aligha lehet majd szó, de azért gólokat bőségesen láthatunk majd.

{"headTitle":"Leicester City-Newcastle United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-12-26 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Newcastle 1,5 gól felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3901099] 2022-12-26 16:00:00 Leicester City - Newcastle Unitedx;