Premier League

Bármi előfordulhat a Manchester United-Leicesteren

  • Tomihmv

A Vörös Ördögök és a Rókák kedden este az Old Traffordon csapnak össze.

Kedden két mérkőzést rendeznek a Premier League-ben, amelyek közül időrendben haladva az első lesz a nap meccse, hiszen a második helyen tanyázó Manchester United a negyedik pozícióban lévő Leicester együttesét fogadja.

A hazaik kiváló hetet zártak, mivel, igaz, hogy kikaptak csütörtökön 3-2-re Rómában, mégis bejutottak az Európa Liga fináléjába. Ezt követően vasárnap az Aston Villához voltak hivatalosak, ahol gyorsan hátrányba kerültek, de sikerült fordítaniuk, és végül 3-1-re nyertek. Ezen sikernek köszönhetően gyakorlatilag már csak idő kérdése, hogy mikor kaparintják meg az ezüstérmet.

Jó előjelekkel várják tehát a keddi találkozót a Vörös Ördögök, akiknél Martial, Jones, James és Maguire marad majd ki. Ugyanakkor mivel vasárnap is meccseltek, csütörtökön pedig a Liverpoolt fogadják, az angol szakportálok szerint drasztikus változások lehetnek a kezdőben, méghozzá olyan kaliberűek, hogy például az eddig szóhoz sem jutó Diallo kezdőként kaphat szerepet.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

Ami a vendégeket illeti, a Leicester kezd leereszteni a szezon végére, hiszen meglepetésre az előző két bajnokiján mindössze egy pontot szerzett. Southamptonban 1-1-es döntetlent értek el a Rókák úgy, hogy bő 80 percet emberelőnyben futballoztak, majd pénteken meglepetésre 4-2-re kaptak ki hazai pályán a Newcastle csapatától.

Szerencséjükre a West Ham is szerencsétlenkedik, így még ötpontos fórjuk van, ami a Bajnokok Ligája indulást jelentő pozíciókat jelenti, azonban a harmadik helyüket már átadták a Chelsea-nek és immáron egypontos lemaradásuk van a londoniakhoz képest.

A Leicesternél Justin, Barnes, Morgan és Evans maradhat ki hétközben, azonban mivel FA Kupa döntőt játszik a csapat szombaton a Chelsea ellen, így Rodgers mester, hasonlóan kollégájához, nagy valószínűséggel alaposan felforgatja majd kezdőcsapatát.

Mindkét csapat számára fontos a találkozó, de a tartalékolások végett bármi benne van a pakliban, így nem csoda, hogy a bukmékereknél totálisan háromesélyes a találkozó. Pontos kezdők nélkül nehéz eldönteni, hogy mire érdemes fogadni, így, aki nagyobb téttel fogadna a meccsre, az mindenképp várja meg a kezdőcsapatokat. Az előzetes hírek alapján talán a kevesebb, mint 2,5 gólban lehet némi érték 1.88-szoros oddson.

{"headTitle":"Manchester United - Leicester","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-05-11 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3411702] 2021-05-11 19:00:00 Manchester United - Leicester Cityx;