Serie A

Rangadó előtt Mourinhóék, bízunk is a Romában!

  • varin

Se a Juvénak, se a Romának nem volt eddig komoly próbatétele, az egymás elleni meccsük viszont komoly izgalmakat ígér.

A Romának a Salernitana és a Cremonese, a Juventusnak pedig a Sassuolo és a Sampdoria ellen kellett nyitnia az évet, vagyis kényelmes pozícióban várhatták a rajtot a csapatok. A 100%-os mérleg viszont csak a Farkasoknak jött össze, akik egyáltalán nem esélytelenként utaznak az észak-olasz iparvárosba, hogy a szezon első rangadóját megvívhassák. Ráadásul ne felejtsük el, igen hamar visszatérhet egykori sikerei színhelyére Paulo Dybala is...

3919102

Noha két 1-0-s sikert arattak a Farkasok, ráadásul a liga leggyengébb csapatai ellen, ezek azért igen meggyőzőre sikeredtek. Patriciónak 180 perc alatt összesen 5 lövést kellett csak hárítania, és annak ellenére, hogy a támadó potenciál is nagyon megvan a fővárosiakban, a 0-ra lehozott meccseknek talán még jobban tudnak örülni az örök városban. 

Hála José Mourinhónak, azt is pontosan tudjuk, hogy a Cremonese ellen látott csapat játszik majd ismét, leszámítva, hogy az akkor megsérült Zaniolót a középpályán Matics váltja fel. Máskülönben nincs is nagyon oka belenyúlni a csapatba a portugál trénernek, ez pedig azt jelenti, Dybala is a kezdőben kap helyet, hogy bizonyítson egykori kenyéradójának.

A Special One egyébként külön kitért az argentin támadójára, akiről elmondta, alighanem érzelmesen éli majd meg a találkozót, hiszen sokat jelent neki a Juventus, de ő nem látott rajta semmi különösen a héten, ugyanúgy készült, mint bármelyik meccsre. 

[3919102] 2022-08-27 18:30:00 Juventus - Romax

És talán Torinóban már bánják is kicsit, hogy elengedték a támadót, hiszen egyelőre úgy tűnik, a csatárínségre nincs megoldás az iparvárosban. Allegri már az átigazolási szezon elején leszögezte, kell támadó a keretbe, ám sem Morata, sem Dybala nem maradt, így igencsak emberhiányos ez a poszt - a Sassuolónak vágott hármas ellenére is.

A kezdőben ezúttal is Kosztics és Cuadrado lesznek Vlahovics társai, míg Pogba és Di Maria sérült, Szczesny kapus pedig a kispadon kezdhet.

A szokásos lapos tippeket ezúttal nem erőltetjük, viszont kifejezetten bízunk a Romában, ahogy egyébként a fogadóirodák számai alapján teszik ezt mások is. A Juvénál egyelőre pont az a gyengébb pont, ami a túloldalon az erősebb, így egy ázsiai gólszámos fogadással próbálkozunk, ami csak akkor vesztene, ha a Roma legalább két gólt kapna.

{"headTitle":"Juventus-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-27 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus 1.25 gól alatt","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3919102] 2022-08-27 18:30:00 Juventus - Romax;