Európa Liga

Közel sem olyan egyértelmű a Milan-Rennes, mint hinnénk!

Két parádés formában lévő csapat találkozik Milánóban, így bármi előfordulhat az EL-rangadón.

A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza elrajtolt kedden és szerdán, ma pedig az EL és az EKL kerül főszerepbe. Magyar szempontból természetesen a Ferencváros pireuszi vendégjátéka áll fókuszban, de jelen cikkben most a Milan-Rennes EL-csatával foglalkozunk, amely akár még szoros 180 perc is lehet.

4384253

A francia csapat ugyanis sorra húzza be a mérkőzéseit, amelynek köszönhetően már az európai kupaindulást ostromozza. A tavaly 4. helyen végző együttes szezonja ugyan nem indult jól, Julien Stéphan vezetésével új erőre kapott, így utolsó nyolc meccsét egyaránt megnyerte (ebből egyet büntetőkkel). Ugyan egy Guingamp vagy Sochaux azért nem Milan szintű csapat, az önbizalommal aligha lehet gond.

Az Európa Ligát is szép teljesítménnyel abszolválták Blasék, a Villarreal mögött gyűjtött 12 pont megsüvegelendő teljesítmény, hiszen azért sem a Maccabi Haifa, sem a Panathinaikosz nem lebecsülhető rivális.

Értelemszerűen a franciáknak lesz lényegesen fontosabb ez a találkozó, még úgy is, hogy a Milannak idén nincs semmi esélye a bajnoki címre, miképp az is készpénznek vehető, hogy a 2. vagy 3. helyen végez Stefano Pioli gárdája. Ettől függetlenül nem várhatunk tartalékos Rossonerit, a tervek szerint Pulisic, Leao és Giroud is kezd, miként Reijndsers is visszakerülhet a kezdőbe eltiltását követően.

Ami a problémákat illeti, a védelem továbbra is igencsak lyukas, hiszen Kalulu, Tomori és Thiaw mellé még Calabria is kidőlt, így vélhetően a Primavera-kerettag, Álex Jiménez kezdhet a balon.

A két csapat kiváló sorozata minket a gólok felé indít el. Noha egy oda-visszavágós párharcról beszélünk, azért az óvatoskodásra nincs feltétlenül ok, ráadásul ha a Milan jó napot fog ki, akár egyedül is meglőheti az overt. A gólokból pedig reméljük, Loftus-Cheek is kiveszi a részét, aki váratlanul fontos szerepet nyújt új csapatában, miként a gólok sem maradnak már el a részéről.

 


✅ Tipp #1: 2.5 gól felett @1.85

 

✅ Tipp #2: Ruben Loftus-Cheek gólt szerez @3.40

 

Fogadási határidő: február 15. 21:00

[4384253] 2024-02-15 21:00:00 AC Milan - Rennesx;