Európa Liga

Muszáj otthon nagyon tepernie a Milannak - 3 tipp a Slavia ellen

  • varin

A Romát megtréfáló csehek a Milan ellen is csodát tennének.

Nem a Milan-Slavia Prága tűnik a legizgalmasabb párharcnak csütörtökön, ugyanakkor kár lenne lesajnálni a cseheket. A Slavia ugyanis 15 ponttal végzett az EL-csoportjában úgy, hogy a Romát is legyőzte hazai pályán, a formája pedig eléggé impozáns. Borulhat a papírforma a San Siróban?

4430810

Egészen kiváló szezont fut a Slavia, amin még a február végi kupakiesés sem változhat. Ez nem kis dicséret Jindrich Trpisovsky gárdájának, hiszen azért sok ismert nevet nem találunk a keretben, fiatal játékost viszont annál többet. A prágaiak a harmadik selejtezőkörből indulva jutottak el a legjobb 16 közé, két ukrán csapat (Dnipro, Zorya) kiverése után a csoportban a Roma, Sheriff, Servette trió ellen gyűjtöttek 15 pontot.

Bár ez a sorsolás nem nevezhető éppen brutálisnak, a Slavia főleg hazai pályán bármire képes lehet. 2020 óta olyan csapatok nem tudtak nyerni a Slavia otthonában, mint a Leverkusen, Nice, Rangers, Ferencváros, Legia Varsó, Feyenoord, Union Berlin, Fenerbahce, Panathinaikos vagy a Roma. Bár ezt a találkozót Olaszországban rendezik, bizony a Milannak egy szoros győzelem vagy döntetlen esetén lesz oka izgulni a Fortuna Arénában, ahol az EL-ben idén 17-0 a Slavia gólkülönbsége.

 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

 

De azt persze kár letagadni, hogy még a mostani Roma sem ér fel a Milanhoz, miként a fent említett csapatoknál is előrébb tartanak a Rossonerik. Stefano Pioli csapata ráadásul győzelemmel hangolt a mérkőzésre, és bár vasárnap ismét pályára lép, az Empoli ellen sima favorit.

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, gyakorlatilag a legjobb csapatokkal állhatnak ki a felek, így csak az a kérdés, melyik fél akar tartalékolni. Ám Mivel a Milannak a BL-indulás szinte biztos, ráadásul az Empolit fogadja otthon, míg a Slavia a Teplicét, aligha várható pihentetés; a legjobb csapatok futhatnak ki a gyepre.

Látva a Slavia hazai mérlegét, a Milannak itt kell a legalább kétgólos előny, amely szerintünk össze is jön. Domináns, agresszív Milant várunk, amely már az odavágón is pontot tehet akár a továbbjutás kérdésére.

{"headTitle":"Milan-Slavia Prága","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan -1.25","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Milan 1,5 gól felett","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Rafael Leao gólt szerez","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

[4430810] 2024-03-07 21:00:00 AC Milan - Slavia Praguex;