NB II

Nyer végre a Vasas? Egyelőre nem erre fogadnánk

  • mr.blonde

Két forduló után még nyeretlen a bajnokság egyik fő esélyesének tartott Vasas. Az angyalföldiek vasárnap a Csákvár csapatát fogadják.

Bár pontos adatunk nincsen róla, vélhetően több ezer szelvényt végzett ki a Vasas az elmúlt héten, miután sem a Kazincbarcika, sem pedig a Békéscsaba ellen nem tudott nyerni. Az angyalföldiek az NB II-es bajnokság egyik fő esélyesei, a nyáron több NB I-es játékossal tudták megerősíteni az amúgy is erős keretüket, így a fogadók - érthető okokból - megszavazták a bizalmat Bene Ferenc csapatának.

Csakhogy a Vasas játéka még nagyon nem akar összeállni. A csapatrészek között szembetűnően nagy a távolság, az összjátékba rengeteg hiba csúszik, a védelem gyakran átjáróháznak tűnik, így hiába az NB I-es szintű keret, sokszor nem igazán látni, hogy pontosan mit is akar játszani a Vasas.

Az is látható ugyanakkor, hogy az ellenfelek tartanak a piros-kékektől, így elsősorban a határozott védekezést és a kapu őrzését választják taktikának, ha pedig mód van rá, megpróbálják gyors kontrákkal meglepni a fővárosiakat. Ez eddig a Barcikának és a Csabának is sikerült, így a Vasas két meccs után összesen két pontot gyűjtött, ami jelenleg a 10. helyre elég a tabellán.

[3374652] 2020-08-09 19:00:00 Vasas Budapest - Csákvári FCx;5

Mire érdemes fogadni?

Adja magát a kérdés, hogy mikor szerzi meg az első sikerét az angyalföldi alakulat. A vasárnapi ellenfél az a Csákvár lesz, amely szoros szakmai kapcsolatot ápol a PFLA-val és a szezon előtt amolyan sötét lóként tekinthettünk rá. A rajt azonban nekik sem sikerült, hiszen egy vereség és egy döntetlen az eddigi mérleg, igaz a Gyirmót és a Szeged nem tartozik a könnyű ellenfelek közé.

A fogadóirodák az első két fordulóhoz hasonlóan ezúttal is nagyon beárazták a Vasast, hiszen a hazai siker 1.35 körüli szorzón fogadható. Ez nagyon alacsony számnak tűnik az eddig látottak alapján.

Az ugyanakkor változás lehet, hogy a Csákvárra azért messze nem jellemző az a fajta futball, mint a Vasas korábbi két ellenfelére. Amennyiben a vendégek az Illovszky stadionban is felvállalják magukat és próbálják a saját, támadásorientált focijukat játszani, az a meccsnek is és a Vasasnak is kedvezhet.

Ezzel együtt ilyen szorzón egyelőre még nem vennénk ki a Vasas sikerét, inkább a jóval barátibb szorzóval kecsegtető overes végeredményt preferálnánk.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

{"headTitle":"Vasas - Csákvár ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-09 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,5 felett ","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3374652] 2020-08-09 19:00:00 Vasas Budapest - Csákvári FCx;
borítókép: vasasfc.hu