Bulvár

Nyilvános maszturbálással ünnepelte meg a szerződéshosszabbítását a focista

Tette ráadásul mindezt közönség előtt úgy, hogy már folyik ellene egy büntetőeljárás.

A legtöbb focista egy nagy bulival, piálással vagy mondjuk prostik társaságában ünnepel meg egy zsíros szerződéshosszabbítást. Ám a francia élvonalbeli Angers szélsője, az algériai Farid El Melali jobb megoldást talált - mondjuk nem a szemtanúk szerint.

A jelentések "sajnos" nem térnek ki arra, hogy pontosan mit is csinált a játékos, csupán annyit lehet tudni, hogy nyilvános helyen végzett önkielégítést. Melalinak azonban nem ez az első hasonló ügye, jelenleg is zajlik ellene egy vizsgálat, amely egy májusi "cselekményhez kapcsolódik.

A fiatal futballista ugyanis korábban a saját kertjében tartózkodva tutujgatta a lompost egy a szomszédságában lakó hölgyet bámulva, a rendőrséget pedig a közelben lakók értesítették - ez az ügy sem zárult még le, így az játékos halmazati büntetésre számíthat.

"Ez a viselkedés teljességgel elfogadhatatlan, a játékosoknak példát kéne mutatni, nem pedig a bíróságra járni ilyen ügyekkel" - nyilatkozta röviden az Angers elnöke, Fabrice Favetto-Bon.

Amellett, hogy az algériai futballistának kinéz egy zsíros pénzbírság és egy felfüggesztett börtönbüntetés, valószínűleg a klubja is búcsút int, hiába a szerződéshosszabbítás...

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<