La Liga

Barcelonában az Atlético, van is rá egy tippünk

  • mr.blonde

A sereghajtó Espanyol otthonába vizitál az Atlético Madrid. Az előjelek alapján jó esélye van a győzelemre.

Úgy fest, kilábalt a gödörből az Atlético Madrid, amely a Liverpool legyőzése után hétvégén a Villarrealt is legyűrte és ezzel fellépett a tabella 3. helyére. A fővárosiak megerősíthetik most ezt a pozíciójukat, hiszen a szebb napokat is látott Espanyol otthonába látogatnak. A kék-fehérek sereghajtóak a ligában, így papíron kettesre áll ez a meccs.

Csapathírek

Az Espanyol csütörtökön az Európa Ligában ugyan nyerni tudott a Wolverhampton ellen, de mivel az angliai odavágón négygólos zakót kapott, túl sok jelentősége nem volt annak a találkozónak. Az önbizalomnak persze nem tesz rosszat a győzelem, főleg nem egy olyan csapat esetében, amely annyira mélyen van, mint idén az Espanyol. Elég sok olyan játékos is pályára lépett, akik a bajnokikon is rendre szóhoz jutnak, így elképzelhető, hogy nem lesz annyira friss a gárda.

A másik oldalon felfelé ívelő tendencia figyelhető meg. Az Atlético négy meccs veretlen, pedig a sorsolása elég cudar volt, ráadásul egyre többet térnek vissza a sérülésekből is. Joao Félix, Diego Costa és Morata is teljes értékű edzésmunkát végzett a héten, így Simeone most nem lesz kényszerpályán.

[3093516] 2020-03-01 16:00:00 Espanyol - Atlético Madridx;5

Mire éri meg fogadni?

Picit meglepő, hogy a fogadók inkább az Atlético szorzóját tolták fel a héten. Az kétségtelen, hogy az Espanyol az életéért harcol és hazai pályán 2020-ban még nem kapott ki, azonban most az Atlético van olyan jó passzban, hogy ezt a szériát megtörje.

A madridiak egész héten készülhettek erre a meccsre, visszatérőben vannak a kulcsjátékosok és az eredmények is szépen jöttek az elmúlt hetekben. Minden adott ahhoz, hogy folytassák jó sorozatukat, de egy ázsiai hendikepes fogadással egy biztonsági vonalat is be tudunk építeni a tippünkbe.

Ti mire fogadnátok ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Espanyol - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-01 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid -0.25","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3093516] 2020-03-01 16:00:00 Espanyol - Atlético Madridx;