La Liga

Két tippötlet a Real Madrid bajnokavatójára

  • mr.blonde

Már egy döntetlen is elegendő a Real Madridnak, hogy szombaton bajnoki címet ünnepelhessen.

Bajnokavatásra készülnek Madridban, de idén nem az Atlético, hanem újra a Real Madrid készül bulira. A blancók gyakorlatilag már bajnoknak mondhatják magukat hetek óta,de most matematikailag is bebiztosíthatják az aranyat. 

A képlet egyszerű: ha a Real legalább 1 pontot szerez az Espanyol ellen, akkor megnyeri a bajnokságot. 

Ha esetleg vereséget szenved, de a Barcelona nem nyer vasárnap a Mallorca ellen, akkor ugyanez történik. 

3629429

Csapathírek 

Ha a Real Madrid hazai környezetben szerezheti meg a bajnoki címet egy jóval gyengébb ellenfél ellen, akkor az általában országos egyes, azonban az oddsokból is látható, hogy óvatosan bántak a szorzókkal a bukik. 

Mindez persze nem véletlen, hiszen jövő héten a Manchester City ellen jön a BL elődöntőjének visszavágója, ahol a királyi gárdának csak 1 gólos hátrányt kell ledolgoznia, szóval abszolút prioritást élvez az a találkozó. A bajnoki cím így is úgy is meglesz, őrült lenne tehát Ancelotti bekockáztatni, hogy valamelyik kulcsembere lesérüljön. 

Eder Militao eltiltása miatt biztosan pihen, Alaba viszont sérülés miatt hagyja ki a meccset, és bár hivatalosan ezt majd csak a meccs előtt fogjuk megtudni, de szinte kizárt, hogy Karim Benzema, Luka Modric vagy éppen Toni Kroos ott legyen a kezdőben. 

Az Espanyol két zakóval érkezik bele ebbe a meccsbe, de nagy ijedtségre így sincs oka a katalánoknak, hiszen a kék-fehérek 5 körrel a vége előtt 9 pont előnnyel állnak a kieső zóna csapataihoz képest. Óscar Gill és Keidi Bare a két hiányzója a vendégeknek. 

[3629429] 2022-04-30 16:15:00 Real Madrid - Espanyolx

Mire érdemes fogadni? 

Az Espanyol ősszel Barcelonában le tudta győzni a Real Madridot és ezen a meccsen abszolút nincs veszítenivalója. A Real Madrid kvázi B-csapata ellen meg pláne nincs. 

Persze ez a tartalékos Real még bőven esélyese a mérkőzésnek, de azért nem vagyunk benne biztosak, hogy 1.40 körül megéri kivenni most a királyiak sikerét. 

Mivel a Real Madridnak már egy döntetlen is fiesztát eredményezne, ezért nem kizárt, hogy döntetlen lesz a vége, láttunk már jó pár ilyen helyzetet. Az Espanyol ezért megtámogathatjuk egy +1,5 hendikeppel, amire 1.65 körüli szorzókat fizetnek az irodák, és kifejezetten tetszik nekünk a mindkét csapat szerez gól opció is, ami viszont már korrekt 1.90-es oddsot hozhatna a konyhára. 

{"headTitle":"Real Madrid - Espanyol ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-30 16:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Espanyol +1,5 ","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt ","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3629429] 2022-04-30 16:15:00 Real Madrid - Espanyolx;