Európa Liga

Most még lehet érték a Fradiban az Espanyol ellen

  • varin

Egy már továbbjutott, motiválatlan Espanyol ellen simán nyerhet hazai pályán a Ferencváros.

Csütörtökön este egy aprócska lépést tett a Ferencváros a továbbjutás felé az Európa Ligában, a CSZKA ellen szerzett ponttal ugyanis legalább azt "elintézték" Szergej Rebrov fiai, hogy az oroszokkal nem kell számolni. Most két hét szünet következik a válogatott találkozók miatt, majd november 28-án, az 5. fordulóban a Ferencváros az Espanyolt fogadja hazai pályán.

{"headTitle":"Ferencváros-Espanyol","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-28 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Espanyol","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Tulajdonképpen igen kedvező a magyar csapat helyzete, hiszen bőségesen van esélyük továbbjutni a csoportból - ezzel részletesebben majd egy másik cikkben is foglalkozunk. A katalán ellenfél ugyanis úgy utazik Budapestre, hogy a továbbjutásuk már eldőlt, ráadásul néhány nappal a mérkőzést követően otthon játszanak kiesési rangadót az Osasuna ellen, míg a Ferencváros Kaposvárra látogat.

A bukmékerek igen hasonlóan lőtték be a szorzókat, mint a CSZKA Moszkva ellen, hiszen a vendégek sikerére körülbelül 2-szeres az odds, míg a Fradiéra 4-szeres, ám látva a körülményeket, mi azt mondjuk, hogy aki a katalánokra szeretne fogadni, várjon még kicsit.

Tény, hogy a spanyolok hat lőtt gólja igen jól fest a Ludogorec ellen, de ne felejtsük el, hogy ezen a meccsen a bolgárok 60 percet fociztak kettős emberhátrányban, ráadásul Vargaséknak bőven belefér, hogy tartalékos kerettel jöjjenek el hazánkba.

[3171284] 2019-11-28 18:55:00 Ferencváros - Espanyolx;