Spanyol foci

Sokkoló végeredménnyel szakadt meg a Barcelona veretlensége

  • gb1

Mi szóltunk előre, hogy nem várható Barca-gála, ez az eredmény azonban az év egyik legnagyobb meglepetése.

Szerdán késő este hatalmas meglepetésnek lehettünk szemtanúi, ugyanis a Copa del Rey negyeddöntőjének első felvonásán a barcelonai házi rangadón az Espanyol hagyta el győztesen a pályát. Tippmesterünk, mr.blonde remekül olvasta a meccs előtti történéséket, és tippje csont nélkül esett - annak ellenére, hogy a papagájok sikerében saját szurkolóikat leszámítva senki nem hitt volna.

Ha valaki mégis annyira elvetemült volt, hogy a hazaiakra fogadott, cserébe szép kis summát vághatott zsebre, hiszen

@8-szoros oddson kínálták háromesélyesbe, míg a pontos végeredmény 1-0 @18-szoros pénzt ért.

A vereséggel több sorozata is megszakadt a gránátvörös-kékeknek. Egyrészt a veretlenségi, hiszen legutóbb augusztusban kaptak ki a Spanyol Szuperkupa döntőben, és a szerdai lehetett volna zsinórban a 30., amin nem találnak legyőzőre. A spanyol vonatkozású kiírásokban másrészt szintén a 2-0-ás Real Madrid elleni Szuperkupa-zakó volt az utolsó olyan találkozó ahol nem tudtak betalálni.

A szerdai botlás duplán fájhat a Barca fanatikusoknak, hiszen Messi ismét tizenegyest rontott:

 

. ‏ركلة جزاء ضايعة من الاسطورة

World FCB برشلونة (@worldfcb) által megosztott bejegyzés,

Bár óriási különbség nem volt a csapatok között, a kihagyott helyzetek, és pláne büntető ezúttal sokba került Valverde fiainak. A fiatal csere, Oscar Melendo a 88. percben megadta a kegyelemdöfést - szép lövést helyezett Jasper Cillessen kapujába, ezzel eldöntve az első felvonást.

Aggodalomra persze nincs okuk Suárezéknek, hiszen még így is toronymagas esélyesei a párosításnak - továbbjutásukat jelenleg nevetséges, de reális oddson, @1.08-ért adják.

A bajnokságban legközelebb a Betis otthonába látogat, és érdemes mérlegelni, hogy akár újabb meglepetés is lehet kilátásban.

1x2    
Real Betis Döntetlen Barcelona
7.75 5.50 1.30