EXTRA

Hibázott a Tippmixpro! - ha bízol Ronaldóékban, ezt a befektetést ne hagyd ki!

  • varin

A Tippmixpro szorzói messze a piaci átlag felett vannak, így ha a Juvéval tartanál, siess!

Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy egyes magyar piacoknál nagyon eltérő szorzókat publikál a    a nemzetközi fogadóirodáktól, amelynek köszönhetően vaskos értékek találhatóak egyik, illetve másik felületen. Az viszont kuriózumnak számít, hogy egy olyan topsorozatnál esik ez meg, mint a Bajnokok Ligája. Véleményünk szerint most a honi iroda oddsmesterei hibáztak, amelyet sebtében ki is kell használni!

Fotó: Xsport

Most amellett menjünk el csendben, hogy a Juventus milyen pocsékul játszott Lyonban és ez a játék nem lesz elég Torinóban sem. Reálisan nézve hazai pályán viszont meg kell oldania ezt a feladatot Ronaldóéknak, még úgy is, hogy idegenben nem sikerült betalálniuk. A fogadóirodák között lévő oddskülönbség viszont beszédes.

Amíg ugyanis a legnagyobb külföldi bukmékereknél 1.72-1.73 körül van a Juve továbbjutása, addig a Tippmixprónál ez 1.90.

Mindezek tetejében egyetlen iroda van csupán a piacon, amely legalább 1.83-at ad az olaszokra, mindegyik másiknál 1.68 és 1.77 között ingadozik a szorzó. Ezt látva az 1.90 egy kötelező befektetés.

Egyrészt önmagában is jó nagyon a szorzó, másrészt szinte biztosan korrekció következik, így az 1.90 nem él majd sokáig. Ez akár surebetelésre is nyújt majd lehetőséget, de ha végig bent tartjuk a Juve-továbbjutásunkat, vélhetően akkor is remek üzletet kötünk majd!

{"headTitle":"Melyik csapat jut tovább?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-17 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236266] 2020-03-17 21:00:00 Juventus - Lyonx;