Olasz Kupa

Be kell áldoznia a kupát Ronaldóéknak?

  • varin

Sarri csapata tele van sérültekkel és fáradt játékosokkal, le kell mondaniuk a mesterhármasról idén.

Rendkívül nehéz év vár a Juventusra idén, hiszen az Inter nem engedi elszaladni Ronaldóékat, ott loholnak Contéék a címvédő nyakában. Ráadásul a Lazio is erőn felül teljesít, így az elmúlt évek megszokásától eltérően most a szezon második fele már nem feltétlenül csak a BL-ről szól majd, ez pedig egyes vélemények szerint a kupa beáldozásával is járhat. Ráadásul egy jó formában lévő Udinese érkezik Torinóba.

{"headTitle":"Juventus-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Udinese","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Több problémával is meg kell küzdenie az Öreg Hölgynek, elég ha csak Demiral súlyos sérülésére gondolunk, de Chiellini is lábadozik, De Ligt válla rakoncátlan, De Sciglio edzésen sérült meg, Higuaínnak a lába fáj, CR7 nincs kirobbanó egészségi állapotban, ahogyan Ramsey és Douglas Costa sem 90 perces játékos még. Mindezek fényében több szurkoló is kísérleti keretet "követel" az Udinese ellen, amely annak fényében korántsem őrültség, hogy a hétvégén érkezik egy jó formában lévő Parma, majd a Napoli és a Fiorentina is kemény ellenfél lehet.

Ennek megfelelően tartalékos lehet ma a Juventus, de a Zebráknál még a tartalékos csapat is olyan nevekből áll, mint mondjuk Buffon, Rugani, Can, Bentacur vagy Bernardeschi, így ha Sarri pihentet, gyenge csapatról akkor sem beszélhetünk.

Demiral kiesése komoly érvágás - Fotó: Anadolu Agency

A másik oldalon Luca Gotti majdnem a legjobb csapatát küldheti pályára, márpedig a fekete-fehér csíkos együttes kiváló formának örvend. Három győzelmükkel régen látott magasságban vannak a tabellán, a 10 pontos előnyük a kiesőhelyektől pedig olyan nyugalmat adhat Okakáéknak, amelyre régen volt precedens utoljára.

Néhány héttel ezelőtt megütköztek egymással a felek, akkor a Juve már 45 perc alatt döntésre vitte a meccset, de ez a vereség egy három meccses győzelmi sorozatot is elindított, amelyet egy kis bravúrral akár hétvégén folytathat is az Udinese.

A vendégek egyik nagy erőssége, hogy nem egy emberre épül a támadójátékuk sem, idén már 11 játékos is betalált, így Kevin Lasagna mindössze 5 góllal házi éllovas. Ez a kiegyensúlyozott csapat pedig okozhat nehéz perceket a Juventusnak, és mi abban sem vagyunk biztosak, hogy végül a hazaiak jutnak tovább.

{"headTitle":"Juventus-Udinese","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-01-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"2.07","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3158151] 2020-01-15 20:45:00 Juventus - Udinesex;