Portugál foci

Pokoli a helyzet Lisszabonban, íme a tippünk a szétesett csapat meccsére

  • varin

A Lisszabonra 1.49-ért még egy magyar megye II-es csapat ellen sem fogadnánk.

A két évvel ezelőtti, igen balhésra sikerült szezont követően az idei év is folyamatos bukdácsolásokkal telik Lisszabonban. A Sporting hat mérkőzést követően 2-2-2-es mérleggel bír, mindemellett vereséggel kezdték az Európa Ligát és a Ligakupát is. Bruno Fernandesék most az Aves csapatához utaznak, amely jelenleg az utolsó helyen áll a Primeira Ligában.

{"headTitle":"Aves-Sporting","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-30 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aves","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Sporting","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}

Az elmúlt napok sem teltek éppen békésen az együttesnél, a legnagyobb sztár, Fernandes kiszivárgott nyilatkozata paprikázta fel a kedélyeket. A Real Madrid, Manchester United és Tottenham által körüludvarolt középpályás rendesen kiosztotta csapattársait.

"Borzalmas a játékosok hozzáállása, vagy még inkább nincs is semmilyen hozzáállás, mert senki nem akar itt lenni, nem akarnak játszani sem.

Ha nem akarnak velünk lenni, húzzanak a fenébe vagy mondják ki, hogy nem hajlandóak játszani. Hónapokig itt vannak, szedik a pénzt és szarnak mindenkire. Mégis mit várunk ezek után a szurkolóktól? Nem tudunk senkit sem megverni, persze, hogy nem tapsot kapunk, hanem szidnak minket" - áll a hangfelvételben, nyilvánvalóan néhány 'fuck' szóval megspékelve.

Fotó: tvnews

Nos, ez jól jellemzi, hogyan is alakul a Sporting szezonja, amely csapat több, mint egy hónapja nem tudott meccset nyerni. Külön bosszantó, hogy otthon kapják a pofonokat egymás után, a Rio Ave kétszer, illetve a Famalicao is tudott nyerni a Jose Alvaladéban, így talán még jobb is, hogy a csapat most idegenben játszik.

Annyi bizonyos, hogy nem lennénk most a csütörtökön kinevezett Jorge Silas helyében, akinek első munkanapjai egyből aggasztó hangulatban telhettek.

Az Aves papíron egy könnyedén verhető csapatnak tűnik, öt vereségük van, de javukra válik, hogy minden mérkőzésen lőttek gólt és tavaly oda-vissza betaláltak egy, a mostaninál azért jóval masszívabb Sportingnak is.

Aves#por-aves#5
Sporting CP#por-sporting_cp#5

Hiányzók terén az Aves áll rosszabbul, Adi Mehremic (4/0) a hátvédsorból hiányozhat majd, ahogyan Ricardo Rodriguez (2/0) sem bevethető. A túloldalon 3-5-2-es felállás várható, ám hogy mit talál ki Silas mester a maga nem sok rutinjával, abban kételkednénk.

A Sportingnál kezdhet majd az overek, öngólok és büntetők igazi sikerkovácsa Sebastián Coates, akinek gyakorlatilag "legendás" szezonja van abban az értelemben, hogy ahányszor a labdához nyúl, abból tragédia lesz. Neki köszönhetően néhány speckó tippre is benézünk.

Eléggé adja magát szerintünk egy gólgazdag adok-kapok, hiszen mindkét csapat minden bajnokiján ült a BTS, ráadásul nyugodtan mondhatjuk, hogy győzelmi kényszerben vannak a felek.

{"headTitle":"Aves-Sporting","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-30 21:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lesz tizenegyes a mérkőzésen","odds":"2.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Lesz kiállítás a mérkőzésen","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Lesz öngól a mérkőzésen","odds":"8.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"},{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"luckybet"}]}
[3096733] 2019-09-30 21:15:00 Aves - Sporting CPx;