TipPics

Oldalaink tippjeivel kaszált 163 ezret olvasónk!

Olvasónk a Hathárom és a Logibet oldalakról vett tippekkel operált, az eredmény nem is maradt el!

Csütörtökön hét mérkőzést rendeztek az Európa Liga előselejtezőinek visszavágói közül, melyekből kettőre a hatharom.com is tippelt. Szerkesztőink az Engordany-La Fiorita és az Europa FC-Sant Julia találkozókon vártak legalább két-két gólt, amelyek könnyedén zöldültek, hiszen az első ütközeten három, míg a másodikon négy találat született.

Ezen kívül a Logibeten is jó néhány tipp terítékre került, Ricardinho nevű felhasználónk elmondása szerint pedig Tomihmv tippjét tuningolta fel és küldte játékba, illetve egy kombival is szépet akasztott.

"Délután, az oldalon publikált tippek hatására küldtem játékba egy kombi szelvényt, amelyen a meccsekre vizionált gólok számának határát feljebb vittem, illetve hozzácsaptam a Tre Fiori-Klaksvik találkozót is, amely párharc odavágójáról a fórumon olvastam korábban. Itt is kicsit feljebb tornáztam a múltkori határt, így jött össze ez a szép szeló" - mondta Ricardinho. Majd hozzátette: "Az egyes kötésen sokat gondolkoztam, de Tomihmv Logibetes tippje is megerősített abban, hogy érdemes lehet kockáztatni, így ezzel a szelvénnyel is sikerült szépet nyerni. Köszönöm ezúton is a tippeket!"

Olvasónk összesen 35 ezer forintért fogadott, 163.455 forintot nyert, vagyis közel tiszta 130 ezer forint profitot realizálhatott csütörtökön!

 

Ha te sem akarsz lemaradni a legjobb tippekről, akkor csatlakozz a Logibet rendszeréhez, melyet most mindössze 19.99€-ért megtehetsz!

 

Íme, a nyertes szelvények:

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!