Átigazolás

Win-win, az utóbbi évek legokosabb húzásával erősíthet a Barca

  • gb1

A katalánok Londonból igazolnák le a világ egyik legjobb középpályását és egyben egy fölös emberüktől is szabadulnának.

A Barcelona mindent megtesz, hogy a nyári uborkaszezon során megszerezze a francia válogatott alapemberét, N'Golo Kantét és a külföldi lapinformációk azt is tudni vélik, hogy André Gomes-t is bedobják az üzletbe a busás eurómillió mellé.

Hamarosan egymást segítheti a két ász. fotó: GiveMeSport

A Chelsea háza táján zajlanak az események rendesen, a nemrég még ünnepelt sikeredzőjüket, Antonio Contét kivágták és a Napoli ex-mestere, Maurizio Sarrit napokon belül bejelenthetik, mint utódját.

Sarri egyik kedvencét, a dél-olasz csapat középpályás sztárját, Jorginhót is viszi magával a Stamford Bridge-re, ahol így megnyílhat az út Kanté távozása előtt. A középpálya urának árát a transfermakt.com 60 millió euróra tartja, ám nem csodálkoznánk, ha jóval többért váltana csapatot.

Az utóbbi három évben Kanté szerelt- és szerezte a legtöbb labdát a Premier League-ben (738).

A Barcelona már megszerezte a Gremio ifjú tehetségét, Arthurt, de minden követ megmozgatnak a Chelsea üdvöskéért, akit a védekező középpályás poszton sokan a világ legjobb játékosának tartanak. Andre Gomés-t bedobni az üzletbe remek húzás lehet, hiszen a játékos mióta 2016-ban csatlakozott a Valenciától aligha tudott maradandót alakítani, sőt többször bűnbaknak is lett kikiáltva. Erre mondják az üzleti életben, hogy win-win, bár inkább wi-win-loose, hiszen a Chelsea az üzlet létrejöttével egyik legjobbjának inthetne búcsút.

Kanté helye a francia válogatottban is kirobbanthatatlan és a vasárnapi világbajnoki döntőben a Les Bleus történetének második vb-trófeáját hódíthatja el társaival.

[2059650] 2018-07-15 17:00:00 Franciaország - Horvátországx;