Olasz foci

Csontzenétől lehet hangos az Olimpico vasárnap este

  • varin

Viszonylag alacsony a határ a BL-indulásról döntő mérkőzésen, noha a tét hatalmas.

Az Internek nyernie kell Rómában a BL-hez - Fotó: Archív

Kétségtelenül a hétvége egyik legnagyobb mérkőzését Rómában rendezik meg a vasárnapi, utolsó Serie A-játéknapon. A Lazio és az Inter a Bajnokok Ligája-indulásért randevúzik egymással és amelyik gárda nyer, jövőre a legrangosabb kupában indul, míg döntetlen esetén a rómaiak örülhetnek. Más aligha várható, mint pattanásig feszült hangulat és igazi csontzene.

Vagyis pontosan az, ami az elmúlt években ezt a párharcot jellemezte. A felek ugyanis bármikor, bármilyen sorozatban is találkoztak, ott jellemző volt a kártyaparti.

Mérkőzés Eredmény Lapok száma
Inter-Lazio 0-0 3
Lazio-Inter 1-3 10
Inter-Lazio 1-2 11
Inter-Lazio 3-0 4
Lazio-Inter 2-0 8
Inter-Lazio 1-2 8
Lazio-Inter 1-2 8

Mint az a számokból is látszik, az utóbbi években sokszor magasan megugrották a határt, ráadásul a hatalmas tét most valószínűsíti, hogy most sem lesz majd 90 perc alibifutball.

A mérkőzés játékvezetője Gianluca Rocchi lesz, aki a elmúlt hét bajnokiján négy piros lapot is kiosztott és az Atlético-Arsenal EL-meccsen is hatszor nyúlt a zsebéhez. Rocchi előszeretettel veszi elő a lapokat, a Serie A-ban közel 5-ös átlaga van, ami a sárgákat illeti és majdnem minden második mérkőzésen kioszt egy pirosat.

Mindezek szellemében érdemes lehet megfontolni az overt, ami a lapokat illeti, mert vélhetően gólokban nem dúskálunk majd.

Lapok száma: 6.5 felett
Odds: 1.95
[2588700] 2018-05-20 20:45:00 Lazio - Interx;
241306