Átigazolás

Kiderült, kit akarnak legjobban a Real-fanok

  • varin

Nem csoda, hogy a blancók fanatikusai a Tottenham csatárára voksoltak. Lewandowski a dobogón sincs.

Karim Benzema hónapok óta formán kívül, Gareth Bale hol sérült, hol hasztalan, Cristiano Ronaldo képtelen a bajnokságban betalálni, Álvaro Moratát pedig felelőtlenül elküldték. Világosan látszik, hogy a Real Madrid egyik legfőbb problémája a csatársorral van, amelyet sürgősen szeretnének megoldani a spanyol fővárosban. Az elmúlt hetekben több név is felmerült a megváltó szerepére, így a tekintélyes spanyol lap, a Marca megszavaztatta a madridi fanatikusokat, hogy kit is látnának szívesen a csapatukban.

Fotó: Archív

A több, mint százezer megkérdezett 34%-a az év legtöbb gólt szerző támadójára, Harry Kane-re tette le a voksát, ami nem csoda annak fényében, hogy az angol játékos milyen 12 hónapot tudhat maga mögött.

Kane-t két PSG klasszis, Neymar (23%) és Mbappé (14%) követi, míg a korábban szintén esélyesnek tűnő Lewandowski csupán 9%-ot kapott, Hazard 8-at, Icardi és Dybala pedig 6-6-ot.

Kane érkezésének talán azért van viszonylag magas realitása, mert ha a londoni szurkolóknak el kellene engedniük a 80 millió eurót taksáló kedvencüket, alighanem visszakapnák Gareth Bale-t, aki a White Hart Lane-en újra régi önmaga lehetne. Ugyanakkor állítólag Ronaldo nem látná szívesen a csapatban az angol támadót.

Arra egyébként, hogy Kane februárban Madridba szerződik, az egyik brit fogadóiroda 16-szoros pénzt kínál.

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?
   
Barcelona 1.05
Real Madrid 11.00