Nemzetközi foci

Ez lehet a legjobb tipp az amerikai olasz derbire

Egy Roma-Juventus derbi sosem lehet barátságos, gólgazdag azonban igen!

Felemásra sikeredett eddig a Roma és a Juventus amerikai túrája is, mindkét gárda egy győzelemmel és egy vereséggel áll a tabellán, igaz, a Farkasoknak eggyel több egységük van, hiszen ők büntetőkkel kaptak ki a PSG ellen. Hogy melyik csapat nyeri majd az amerikai derbit, azt nehéz lenne megtippelni, de a gólokban bőségesen van fantázia.

   
Roma Döntetlen Juventus
3.20 3.40 1.90

Noha az idény eleji forma még érezhető a csapatokon, miként a töménytelen mennyiségű csere sem tesz jót a lendületnek, a Juventus két igazán élvezetes mérkőzést hozott le az Egyesült Államokban. A Barcelona elleni 1-2 és a PSG-vel szembeni 3-2 alkalmával Allegri gárdája már mutatott szép dolgokat a pályán, amely előrevetíti, jövőre is számolni kell majd az Öreg Hölggyel.

[2486460] 2017-07-30 22:00:00 Roma - Juventusx;10

A Juventus ráadásul hétről hétre erősödik, a friss igazolás Bernardeschi a napokban csatlakozik a kerethez, míg Douglas Costa ismét pályára léphet a középpályán. A másik oldalon Eusebio di Francesco is optimistán látja a felkészülés eddigi szakaszát. A Sassuolótól érkező mester a Tottenham elleni siker után elmondta, főleg a mérkőzés elejével volt elégedett, ám az teljesen normális, hogy nem tudják még 90 percig fenntartani a magas színvonalat.

Tavaly és két éve is a pályaválasztó nyerte a bajnoki mérkőzésüket, ám az amerikai semleges pályán inkább a Juventus számít favoritnak. Mivel a két csapat utolsó hat meccséből négyszer, míg az amerikai túra mind a négy mérkőzésén betalált a kapuba mindkét gárda, joggal favorizáljuk ezúttal is ezt a tippet.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.53
[2486460] 2017-07-30 22:00:00 Roma - Juventusx;