Konföderációs Kupa

Ronaldo nem lazsál, hihetetlen potya az oroszok meccsén - videó

Noha úgy volt, hogy CR7 nem játszik szombaton, a portugál zseni ismételten betalált.

Ki-ki meccsen találkozott egymással a házigazda Oroszország és Mexikó. A találkozót a Szbornaja kezdte jobban, hiszen Szamedov góljával hozzájuk került az előny, ám Araujo gyorsan egyenlített. A találkozó a második félidő elején dőlt el véglegesen, amikor is előbb Lozano szerzett ritkán látható potyagólt, majd Zsirkov állíttatta ki magát könyöklésért. Érdekesség, hogy a mérkőzésen többször is használták a videóbírót, amely az oroszoktól egy büntetőt, a mexikóiaktól egy gólt vett el - jogosan.

A csoport másik találkozóján a már kiesett Új-Zéland Portugáliával találkozott. A luzitánok nem bízták a véletlenre a dolgot, hiszen Ronaldóval a kezdőben léptek pályára és a Real Madrid csillaga be is talált a 33. percben, büntetőből. A végig fölényben játszó portugáloknál Bernardo Silva, Andre Silva és Nani talált még be, beállítva ezzel a 4-0-s végeredményt.

Ezzel tehát eldőlt, Portugália nyerte a csoportot és Mexikó a másik továbbjutó. A B csoport mérkőzéseiről és a    szorzóiról vasárnap számolunk be!