Konföderációs Kupa

Közel 20-szoros pénzt fizetne, ha Ronaldóék elbuknának

Az Oroszországban zajló Konföderációs Kupa csoportfázisának utolsó körében az Európa-bajnok Portugália Új-Zélanddal csap össze.

Túl van a nehezén Portugália, hiszen a csoport másik két, papíron jóval erősebb gárdája ellen 4 pontot sikerült szereznie, így elvileg Új-Zéland ellen a csoportgyőzelem kiharcolása lehet számára a cél. Cristiano Ronaldóék győzelmét tutira veszik a bukmékerek, hiszen a luzitánok sikere alig fizet valamit, miközben az óceániai válogatott győzelme pénzünk közel húszszorosát érné.

1x2    
Új-Zéland Döntetlen Portugália
18.25 7.00 1.09

Új-Zéland két vereséget könyvelhetett el idáig, de egyik mérkőzésen sem játszott teljesen alárendelt szerepet, a mexikóiak elleni ütközeten például nagyon közel voltak a pontszerzéshez. Nyilván képességek terén akad bőven lemaradása a kiviknek, ám ezen hiányosságaikat lelkesedéssel és szervezett csapatjátékkal igyekeznek pótolni.

Az olyan világsztárok ellen, mint Cristiano Ronaldo azonban ez is kevés lehet, habár a Real Madrid klasszisa vélhetően nem kap szerepet a szombat esti találkozón.. A portugál alakulat célratörő futballal rukkolt elő idáig, rutinos csapatként többnyire annyit adott ki magából, amennyi feltétlenül szükséges volt. A Mexikó-Orosszország mérkőzés végeredménye meglehetősen képlékeny, így Fernando Santos legénysége egy győzelemmel vélhetően megcsípi az A csoport első helyét.

Portugália#por-portugal#5

Fogadási szempontból nem könnyű ez a találkozó, hiszen a    nagyon beárazta a portugálokat. Az új-zélandiak a tét nélküliség okán vélhetően felszabadultabb játékot játszanak majd, és a kezdőcsapaton is változtathatnak, ami akár egy látványos meccset is eredményezhet. Portugália viszont már a jövő hétre is gondolni fog, így aligha nyomja majd tövig a gázpedált. 

186789
[2059656] 2017-06-24 17:00:00 Új-Zéland - Portugáliax;