Konföderációs Kupa

A németek sikere a vasárnap tutija?

A Konföderációs Kupa fináléjában Chile és Németország feszül egymásnak. A fogadók szerint a Nationalelf behúzza a meccset.

Vasárnap este Szentpéterváron rendezik a Konföderációs Kupa döntőjét, amelyet Chile és Németország vív majd. Az elődöntőben Chile büntetőrúgások után ejtette ki az Európa-bajnok Portugáliát, míg a németek meggyőző játékkal múlták felül Mexikót. A bukmékerek szerint a megfiatalított német válogatott a döntőben is esélyesebb győzelemre, Joachim Löw együttesének győzelme 2.30-as szorzót fizet, szemben Chile 2.90-jével.

1x2    
Chile Döntetlen Németország
2.90 3.05 2.30

A    adatai szerint a mérkőzésre fogadók meglehetősen egyoldalúnak vélik az esélyeket. A háromesélyes fogadások 67 százaléka Németország sikerét várja, míg csupán a 15 százalék gondolja úgy, hogy Chile megnyeri a Konföderációs Kupát. 

tippmixpro.hu

A két válogatott egyébként a csoportkörben is találkozott egymással, akkor a 90 perc játékidő 1-1-es végeredményt hozott. Azt megelőzően viszont Németország mindig legyőzte a dél-amerikaiakat, a két válogatott történelme során Chile még soha nem tudta legyűrni a négyszeres világbajnokot.

[2059666] 2017-07-02 20:00:00 Chile - Németországx;