Sportfogadás

Megfagyhatnak női kézilabda-csapataink az orosz télben - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indít a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indít, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Szeged-Szolnoki Olaj
Tipp: Szolnoki Olaj
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Óriási, a Magyar Kupa részvétel a tét a Szeged-Szolnok kosárlabda-mérkőzésen. A találkozót egy fokkal a hazaik várják jobban, hiszen szerdán legyőzték azt a Kecskemétet, amely együttes egy hete még a Szolnokon gázolt át. Ugyanakkor a szegedeiek tele vannak sérültekkel, Csirics és Bán játéka is erősen kérdéses szombaton. A vendégeknél immáron csak Wittman maródi, s a légiós cserék is jól sültek el, hiszen már a Parizan Belgrád otthonában jól muzsikált az Olaj. Ahogy a hazaiak mestere is fogalmazott, a kereteket összehasonlítva nem reális, hogy mindössze egygyőzelemnyi különbség van a felek közt. A Szolnok lényegesen nagyobb játékerőt képvisel, s ha ezt a meccset nem nyeri meg olyan szégyenbe és mélységbe kerülhet, mint az utóbbi években soha.

Kubany Krasznodar-Fehérvár
Tipp: Kubany Krasznodar -2,5
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

Már maga a hosszú utazás a Fehérvár ellen szól, az meg pláne, hogy a magyar csapat hétközben hazai pályán nem tudta legyőzni a Mosonmagyórvár csapatát, így óriási meglepetésre kiesett a Magyar Kupából. Deli Rita együttese házon kívül egyébként sem túl acélos, az NB I-ben például valamennyi idegenbeli meccsét elbukta, még az újonc Kisvárda otthonában is ki tudott kapni. Ezzel szemben a Krasznodart aligha kell bemutatni, a hazai sztárcsapat gyakorlatilag megvette a tavalyi orosz bajnok Asztrahanocska összes játékosát, s edzőjét, Jevgenyij Trefilovot, aki augusztusban például olimpiát nyert az orosz női kézilabda-válogatottal. A Krasznodar nehezebb feladatokat is oldott már meg idén hazai pályán, vagyis nem lenne meglepő, ha legalább három találattal nyerne a Kubany.

Rosztov-Érd
Tipp: Rosztov -2,5
Odds: 
1.22 @ Tippmixpro

Ha az előbb felhoztuk az utazást, akkor ezen meccsnél is megemlíthetjük, hiszen az érdieknek közel azonos távot kellett leküzdeniük, mint a fehérváriaknak. A narancssárga-feketék ráadásul nincsenek túl jó passzban, hiszen a Magyar Kupában magabiztosan győzték le a másodosztályú Szeged együttesét, azonban múlt héten, az NB I rangadóján 15 gólos vereséget szenvedtek a Győr otthonában. Ezt pedig azért fontos megemlíteni, mert a Rosztov közel azonos erősségű csapat, mint az ETO, kapujában pedig az a Lunde áll, aki nagyon jól ismeri a magyar együttes játékosait. Így pedig egyértelmű, hogy mely csapat a mérkőzés favoritja, szerintünk az oroszok legalább három góllal legyőzik az érdieket.

hatharom.com
Szeged-Szolnoki Olaj Szolnoki Olaj
Kubany Krasznodar-Fehérvár Kubany Krasznodar -2,5
Rosztov-Érd Rosztov -2,5
@1.98