Sportfogadás

Erre tippel fórumozónk az aranycsata második felvonásán

A honi fogadók döntő többsége és rutinos fórumozónk szerint is a Szolnoki Olaj győzelemmel távozik Szombathelyről.

Megléphet a Szolnoki Olaj. - Fotó: kezdo5.hu

Kedden este ismét egymásnak feszül a Szombathely és a Szolnok gárdája, ez lesz a kosárlabda döntő második mérkőzése. Vasárnap az első ütközet után az Olaj került lépéselőnybe, miután hazai pályán 82-76-ra győzött. A mai napon a Falco saját közönsége előtt készül egalizálni az eredményt, de az oddsok alapján hasonlóan kiegyenlített küzdelemre van kilátás, mint Szolnokon volt.

Fogadás a győztesre    
Szombathely Szolnok
1.93 1.73
Fogadási határidő: 19:00

A honi fogadók viszont egyértelműen a vendégeket favorizálják. A Tippmixpro által közölt statisztikák szerint ugyanis a feltett tét 70%-a (!) az Olaj sikerére érkezett, míg csupán 30% vár hazai győzelmet. 

Hasonló állásponton van kosár-szaki fórumozónk, Zozinho19 is, aki a következőkkel indokolta tippjét:

"A 2. felvonás következik ma este a kosárlabda döntőben Szombathelyen. A vendég Szolnok két nappal ezelőtt szoros mérkőzésen megőrizte a pályaelőnyét, így Vojvodáék várják kedvezőbb helyzetből a mérkőzést. Őszintén szólva én simább mérkőzésre számítottam, de lehet ennek számos oka. Például a Szolnoknak hosszú volt a pihenő, kicsit rozsdásabb volt a kinti védekezésük, szombathelyi oldalról meg volt a meccsnek egy olyan szakasza, amikor szinte minden távoli dobásuk eredményes volt. Sőt, ha Borisov és Pustahvar egy kicsivel jobban dob vasárnap, akkor az Olajnál most lenne homlokráncolás...

Egyébként azt érzem a két szombathelyi légióson, hogy ők kezdenek elfáradni, ez már látható volt a csütörtöki Alba elleni meccsen is. Ez pedig nem fér bele az Olaj ellen.

Ráadásul Váradi még mindig nem teljesen egészséges, vannak problémák a bokájával és a vállával is. Összegezve maradt a hazaiaknak 3 potenciális játékosuk (Perl, Norfleet és a palánk alatt Taylor) , plusz a szurkolók támogatása. Ez szerintem nem lesz elég az egyenlítéshez. Kovács és Perry képes limitálni Norfleet távoli dobásait, míg Andric, Ford és Tóth Ádám számára nem megoldhatatlan feladat Taylor semlegesítése, Perl pedig nem lesz elég a sikerhez. E gondolatsor végén számomra nem kérdés, hogy 3 esélyben is megéri a Szolnok győzelmére tenni, 1,83-as szorzón."

 

Ti milyen eredményt vártok?