Sportfogadás

Focival és kosárlabdával nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

FTC-Haladás
Tipp: FTC
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

A Fradi meglepetésre az elmúlt héten elbukott két pontot hazai pályán a Paks ellen, az újabb botlás pedig nem fér bele a zöld-fehéreknél. Főleg úgy, hogy a Videoton mindezt kihasználta, s jelenleg két pontos előnnyel vezeti az NB I-et, ráadásul a felek jövő héten vívják az aranycsatát, méghozzá Felcsúton, vagyis a Ferencváros nem engedhet meg még egy botlást magának.

Noha a Haladás összességében jó passzban van, négy meccse nem kapott ki, a szombathelyiek az utóbbi években kikapni járnak a Groupama Arénába. Szerintünk pedig ez a széria nem most szakad meg, vagyis az FTC győzelemmel hangol a jövő heti aranycsatára.

Többek közt a soproni csapatra is fogadunk. - Fotó: MTI

Sopron-Szekszárd
Tipp: Sopron
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

A Sopron csütörtökön idegenben győzte le a Szekszárd együttesét a női kosárlabda-bajnokság döntőjének első felvonásán, ami azt jelenti, hogy a pályaelőny már a zöld-sárgáknál van.

Az első meccsen Roberto Iniguez csapata kiválóan játszott, fogalmazhatunk úgyis, hogy kitartott az "Euroliga-lendülete", hiszen a legrangosabb európai kupasorozat négyesdöntőjében nyújtott parádés teljesítménye után a legnagyobb honi riválisa otthonában nyert, mondhatni könnyedén. A Sopron ugyanis végig uralta a mérkőzést, védekezésben pedig extrát mutatott be, így teljesen megérdemelten nyert.

Noha pár hete a Magyar Kupát a Szekszárd épp a Sopron otthonában nyerte meg, az Euroligában szerzett ezüstérem szerintünk a második meccsen is érezteti hatását, s a zöld-sárgák lendületből hozzák a döntő második mérkőzését is.

Debrecen-MAFC
Tipp: Debrecen
Odds:
1.27 @ Tippmixpro

Az alapszakaszban a MAFC 16 ponttal nyerni tudott Debrecenben, de azóta elég sok minden változott a cívisvárosban. A DEAC ugyanis erősített, aminek köszönhetően egyre acélosabb, s több bravúrgyőzelmet is bemutatott már.

A felek perpillanat a kiesés elkerüléséért küzdenek az alsóházban, a csatában pedig a hazaiak állnak jobban, ráadásul két hete 16 egységgel tudtak nyerni a fővárosban. Az otthoni környezet, a játékosállományok közti különbség, illetve a vendégek egyik légiósának hiánya miatt úgy véljük, hogy a felek hétvégi csatája a debreceniek sikerével ér majd véget.

hatharom.com
FTC-Haladás FTC
Sopron-Szekszárd Sopron
Debrecen-MAFC Debrecen
@1.83
Fogadási határidő: 19:00