Sportfogadás

Három meccs, dupla pénz - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Sima sikert várunk a Szombathelytől szombaton. - Fotó: Archív

MAFC-Szombathely
Tipp: Szombathely
Odds:
 1.18 @ Tippmixpro

Egyértelműnek tűnő meccset rendeznek a férfi kosárlabda NB I-ben a fővárosban, szombaton, amikor a MAFC és a Szombathely méri össze tudását. Hiszen amíg a hazaiak az utolsó előttiek, s zsinórban hat vesztes meccs van perpillanat a hátuk mögött, addig a vendégek az utolsó négyből három ütközetüket megnyerték, s jelenleg a harmadik helyen tanyáznak.

Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a felek legutóbbi hét egymás elleni tétmeccséből hatot a Falco nyert meg, a hazaiaknál Misek játéka kérdéses, míg Davis biztosan kimarad, a felek közt jelentős minőségbeli különbség van a vendégek javára, továbbá a szombathelyieknél minden játékos bevethető, akkor már nem is kérdés, hogy kire fogadunk a hétvégén.

Dunaújváros-Vác
Tipp: Dunaújváros
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Noha a Vác legutóbb meglepetésre legyőzte az Érd csapatát hazai pályán, házon kívül nem túl acélos a csapat. A Dunakanyarból érkező együttes idegenben nem tudja azt nyújtja azt, amit otthoni környezetében, ráadásul nagyjából egy jó sorral rendelkeznek a piros-kékek, amelyből, ha valaki betlizik, akkor azon a meccsen nem tud maradandót alkotni a Vác, amit láthattunk például a csapat tavalyi, dunaújvárosi vendégjátéka alkalmával.

A hazaiaknak ellenben mélyebb a kerete, György László jobban tudja forgatni csapatát, ami meg is látszik a gárda teljesítményén, hiszen a kötelezőket kíméletlenül behúzta a gárda, de az erősebb alakulatok ellen is pariban volt az Újváros.

Nem lesz ez egyszerű feladat Kovács Annáék számára, de a mélyebb keret és a hazai pálya előnye - a felek legutóbbi hat dunaújvárosi meccsét rendre a hazaiak nyerték -, azt mondatja velünk, hogy ezúttal is piros-fehérek sikerével érhet véget a felek újbóli TV-s csatája.

Vasas-Szombathely
Tipp: Vasas
Odds:
1.13 @ Tippmixpro

A kombink harmadik mérkőzése egy férfi vízilabda bajnoki mérkőzés, amelyen a Vasas a Szombathely csapatát fogadja.

A vendégek újoncok, roppant fiatalok, egy-két rutinos játékossal kiegészítve, ugyanakkor még szokják az élvonal ritmusát, az elsődleges céljuk, hogy megragadjanak az élvonalban. E felé jól haladnak, hiszen két potenciális riválisukat legyőzték a szezon során, ugyanakkor a jobbak ellen rendre könnyedén megadták magukat.

Ami a hazaiakat illeti, a Vasas ahhoz, hogy a felsőházban folytassa a bajnokságot, többet nem hibázhat, főleg az olyan meccseken, ahol fizikálisan erősebb, és a remek lövőinek és centereiknek köszönhetően a minőségi is az oldalukon van.

A felek október végén találkoztak először az élvonalban, akkor Szombathelyen 12-10-re tudott nyerni a Vasas. A fentebb elhangzottak és az előbb említett eredmény miatt komoly meglepetés volna, ha a felek szombati ütközete nem az angyalföldi csapat sikerével érne véget.

hatharom.com
MAFC-Szombathely Szombathely
Dunaújváros-Vác Dunaújváros
Vasas-Szombathely Vasas
@2.00
Fogadási határidő: 18:00