Sportfogadás

Foci- és kosármeccsekkel nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Legalább két gólra számítunk a Diósgyőr hétvégi bajnokiján. - Fotó: Twitter

Vasas-Diósgyőr
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

Alsóházi rangadót rendeznek a fővárosban, hiszen a Vasas a Diósgyőrt fogadja. A felek összességében jó passzban várják a találkozót, hiszen az angyalföldiek két vereséget követően a címvédő Honvédot győzték le az elmúlt héten, míg a DVTK a Fradi elleni siker után kikapott a Videotontól, ám hét közben idegenben gyűrte le a Puskás Akadémiát a Magyar Kupában.

Mindkét fél igen gólgazdag találkozókat vívott a 2018-as naptári évben, de ez volt a gárdákra jellemző a szezon eddigi részében, s az egymás elleni találkozóikon, hiszen júliusban két, míg októberben öt gólt hoztak az ütközeteik. Vagyis a "gólparádéra", de legalább is a két találatra ezúttal is jó esély van, hiszen mindkét félnek csak és kizárólag az egyetlen elfogadható eredmény, s az előjelek is ezt támasztják alá.

Jászberény-Alba Fehérvár
Tipp: Alba Fehérvár
Odds:
1.27 @ Tippmixpro

Igen egyértelmű mérkőzésre van kilátás Jászberényben, ahova az Alba Fehérvár látogat a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában. A hazaiak mindössze e 11. pozíciót foglalják el a táblázaton, s múlt héten igen nagy pofonba néztek bele hazai pályán, mivel a nem túl acélos Szeged tudott nyerni 16 ponttal a Bercsényi Tornacsarnokban.

Ezzel szemben az Alba jó formában van, hiszen, igaz, hogy kiesett a nemzetközi kupából, de legyőzte hazai pályán a jóval erősebb Juventus gárdáját hét közben, míg előtte az Atomerőműt verte az NB I-ben.

A felek legutóbbi öt egymás elleni meccsét rendre a fehérváriak nyerték, s mivel a vendégeknek minden posztra több minőségibb játékosuk van, mint a hazaiaknak, ráadásul Alandinse Harrisen kívül mindenki bevethető lesz a vendégeknél, így azon a véleményen vagyunk, hogy szombaton is Braniszlav Dzunics csapatának sikerével ér véget a felek ütközete. 

Pécs-Debrecen
Tipp: Pécs
Odds:
1.27 @ Tippmixpro

December közepén a Debrecen 10 ponttal legyőzte hazai pályán a Pécs együttesét, azonban azóta mind a 11 (!) bajnokiját elveszítette a hajdúsági gárda. A baranyaiak ugyanakkor jó passzban várják a találkozót, hiszen az elmúlt héten hazai pályán nyertek egy ki-ki meccset a nagy rivális Kaposvár ellen.

A Pécs otthoni környezetében egyébként is megbízhatóan teljesít, hiszen a kötelezőket rendre behúzza, de bravúrgyőzelmeket is aratott már, hiszen a Szombathelyt 4, míg a címvédő Alba Fehérvárt 32 (!) ponttal győzte le. Ezzel szemben a Debrecen idegenben nem túl acélos, ráadásul a csapat formája is kritikán aluli, avagy számunkra nem kérdés, hogy mely gárda a szombati ütközet esélyese, és az sem, hogy kire fogadunk.

hatharom.com
Vasas-Diósgyőr Több, mint 1,5 gól
Jászberény-Alba Fehérvár Alba Fehérvár
Pécs-Debrecen Pécs
@1.97
Fogadási határidő: 17:00