Sportfogadás

Kézi- és kosárlabda meccsekből húznánk hasznot - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Tét nélküli meccs vár a győriekre. - Fotó: ehfcl.com

Győr-Brest
Tipp: Több, mint 47,5 gól
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Az erőltetett menet végén egy könnyed meccs következik a Győr számára, hiszen a Brest elleni találkozó nem oszt, nem szoroz. A magyar csapat ugyanis biztosan középdöntős, s hat pontot visz tovább magával, míg a franciák elbúcsúztak a Bajnokok Ligájától.

Ennek köszönhetően vélhetően egy jó kis kézilabda-mérkőzés kerekedhet ki a történetből, hiszen a hazaiaknál több olyan fiatal is szóhoz juthat, aki korábban epizódszereplő volt vagy kevesebbet játszott, köszönhető a rengeteg sérültnek, legutóbb Anja Althaus dőlt ki a sorból.

Ugyanakkor a vendégek is felszabadultan játszhatnak, márpedig, ha így tudnak játszani, akkor jól megy nekik, erre remek példa a felek első meccse, amikor is a Brestnek akkor parádézott, amikor az ETO-nak jelentős előnye volt, s mindegy-mindegy alapon tudott játszani.

Azt a találkozót végül 26-23-ra nyert meg a Győr, vagyis a most, általunk támasztott határt überelték a csapatot. A jelenlegi körülményeket figyelembe pedig még annál az ütközetnél is gólgazdagabb meccset vívhatnak a felek, vagyis nem kellene, hogy probléma legyen ezzel a line-nal.

Szombathely-ZTE
Tipp: Szombathely
Odds:
1.27 @ Tippmixpro

A szombathelyi és a zalaegerszegi kosárlabda-csapatok között mindig nagy a rivalizálás, nincs ez másként idén sem. A hazaiak 5-2-vel, a vendégek 4-4-gyel állnak a bajnokságban, ám amíg a zalaiak több megalázó vereséget szenvedtek, s mindössze egy bravúrt hajtottak végre - azt is hazai pályán -, addig a vendégek a FIBA Euro Cupban is vitézkedtek.

A Falconak továbbra is remekül megy hazai pályán az NB I-ben, idén veretlen, a bajnok Fehérvár például 28 ponttal kapott ki a Savaria Arénában, de a jól rajtoló Kaposvár is 24 pontos zakót kapott ott. Ezzel szemben a ZTE idegenben csak a Jászberénynél tudott nyerni, Szegeden megalázó, Körmenden pedig 12 pontos vereséget szenvedett, ráadásul a zalaiak 2011 óta valamennyi bajnoki meccsüket elveszítették Szombathelyen.

Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a Falco minőségibb csapattal rendelkezik jelenleg, akkor nem kérdés, hogy mely csapat az esélyese a szomszédvárak csatájának.

Sopron-Debrecen
Tipp: Sopron
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

A Sopron pocsékul kezdte a bajnokságot, egy győzelem mellett hat vereség a gárda mérlege. Ezzel szemben az újonc Debrecen jól rajtolt, hiszen nyolc mecset követően 4-4-gyel áll az NB I-ben.

Mindezek ellenére mégis a hazaiakra fogadunk, akiknek ideje elkezdeni nyerniük, különben óriási bajba kerülhetnek. A Sopron még ugyan nem győzött hazai parketten, azonban keresve sem találna jobb alkalmat, mint a szombati. A hazaiak ugyanis légióst cseréltek, Lamb Autrey helyett a már Magyarországon is bizonyító Muhammad El-Amin érkezett. Ezzel szemben a vendégeknél Ivan Lilov és Jahmal Jones játéka erősen kérdéses a hétvégén, míg Kósa Tamás biztosan nem lép pályára.

Jones és Lilov hiánya egyébként óriási érvágás az újoncnak, hiszen alapembernek számítanak a DEAC-nál, gyakorlatilag végig játsszák a meccseket, s átlagban közel 30 egységet tesznek a közösbe. Így nem volt meglepő, hogy nélkülük a Debrecen 30 ponttal kapott ki hazai pályán a Szombathely ellen az elmúlt héten.

Mindezek után, ha még pályára is lép a DEAC két légiósa, biztos, hogy nem lesznek százszázalékosak, sőt, könnyen lehet, hogy csak hátráltatják csapatukat. Avagy azon a véleményen vagyunk, hogy a Sopronnak minden esélye megvan arra, hogy begyűjtse első hazai sikerét a hétvégén.

hatharom.com
Győr-Brest Több, mint 47,5 gól
Szombathely-ZTE Szombathely
Sopron-Debrecen Sopron
@2.72
Fogadási határidő: 15:00