Sportfogadás

Csapatsportokkal dupláznánk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Győzelmet várunk a Csurgótól szombaton. - Fotó: cskk.hu

Csurgó-Komló
Tipp: Csurgó
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

A Csurgó két vereséggel zárta a 2017-es esztendőt, azonban a csapat azon meccseken a Szegeddel és a Veszprémmel találkozott a férfi kézilabda NB I-ben. Azt megelőzően viszont sorra nyerte találkozóit Bencze József legénysége.

Szombaton itt a lehetőség, hogy a gárda visszatérjen a helyes ösvényre, hiszen hazai pályán fogadja a Komló együttesét. A baranyaiak igen előkelő helyen állnak a táblázaton, azonban mindezt csak nagyon szerencsés sorsolásuknak köszönhetik, amit jól példáz, hogy az utolsó öt bajnokijuk közül mindössze egyet tudtak megnyerni.

Noha ősszel a Komló nyerni tudott, a felek közt jelentős minőségbeli különbség van a hazaiak javára, arról nem is beszélve, hogy a baranyaiak idegenben még csak szoros mérkőzésre sem voltak képesek a Csurgó ellen.

Kaposvár-Szombathely
Tipp: Szombathely
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A tavalyihoz hasonlóan, az idei szezonban is erősebb férfi kosárlabdacsapata van Szombathelynek, mint Kaposvárnak, amit a felek formája és a tabellán elfoglalt helyezésük is alátámaszt.

A hazaiak ugyanis képtelenek egymás után két mérkőzést nyerni, mindezt pedig az igen rövid kispadjuknak köszönhetik. A KKK-nak ráadásul nyolc nap alatt ez lesz a harmadik meccse, a szűk rotáció miatt nem bírja ezt a sorozatterhelést a csapat, továbbá Fekete Ádámnak vélhetően több játékosát is nélkülöznie kell, különböző problémák miatt.

A vendégek ugyanakkor jó passzban vannak, utolsó öt meccsükből négyet behúztak, októberben 24-gyel (!) verték a Kaposvárt, míg májusban, Somogyban hét egységgel bizonyultak jobbnak. Ugyan Milos Boriszov és Perl Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik, ám vélhetően mindketten vállalni tudják a játékot, így pedig nem kérdés, hogy ki a favorit a hétvégén.

Miskolc-Eger
Tipp: Eger
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

Nem lesz egyszerű a hétvégi, miskolci kirándulása az Eger együttesének a férfi vízilabda OB I-ben. A hazaiak ugyanis a legjobb nyolc között járnak már az Európa Kupában, s a bajnokságban, a B-csoport harmadik helyén tanyáznak.

Ugyanakkor az Eger nagyobb játékerőt képvisel, mint a Miskolc, amit mi sem bizonyít jobban, hogy például múlt héten idegenben győzte le a Szolnokot - ne felejtsük el, hogy a Szolnok magyar és európai fronton minden valamire való sorozat címvédője -, veretlenül, magabiztosan vezeti a bajnokságot, s mióta feljutottak a borsodiak az élvonalba, a hevesiek mindig legyőzték őket, novemberben például négy góllal.

Mindezeknek köszönhetően pedig egyértelmű, hogy mely csapat felé billen a mérleg nyelve, s az is, hogy kire fogadunk szombaton.

hatharom.com
Csurgó-Komló Csurgó
Kaposvár-Szombathely Szombathely
Miskolc-Eger Eger
@2.23
Fogadási határidő: 18:00