Sportfogadás

Kosár- és kézilabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Győzelmet várunk az Albától Kaposváron. - Fotó: Facebook

Kaposvár-Alba Fehérvár
Tipp: Alba Fehérvár
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Igen komoly gödörben van a jól rajtoló Kaposvár, hiszen a legutóbbi kilenc bajnokijából mindössze egyet tudott megnyerni. Fekete Ádám csapata egy hete ráadásul 30 ponttal (!) kapott ki Pakson, aki a meccs után azt nyilatkozta, hogy vannak problémák a csapat körül.

Nos, az egyik Mo Evans lehetett, aki közös megegyezéssel távozott, ám az amerikai játékost nem sikerült még pótolni. Evans bő 10 pontot rakott meccsenként a közösbe, ami a bombaformában lévő Alba ellen nagyon hiányozhat majd a hétvégén.

A fehérváriak ugyanis a pocsék szezonkezdetet követően lendületbe jöttek, olyannyira, hogy az utolsó nyolc bajnokijukat zsinórba behúzták, egy hete például a Körmendet verték 40 ponttal (!) hazai pályán, s már csak két győzelemre vannak a listavezető Szolnoktól.

A felek közt alapvetően minőségbeli különbség van a vendégek javára, s ha az eddigiekhez hozzátesszük azt, hogy a felek utolsó hat egymás elleni tétmeccsét rendre az Alba nyerte, akkor nem kérdés, hogy kire fogadunk szombaton.

MTK-Budaörs
Tipp: Budaörs vagy döntetlen
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

A Budaörs az idei szezonra megerősödött, hiszen több korábbi sztárjátékos is öregbíti a csapat hírnevét. A gárda a kimondott alsóházi csapatok ellen pedig eddig rendre hozta a kötelezőt, ráadásul Kisvárdán is nyerni tudott.

Mihály Attila lányainak jól sikerült a rajt a másfél hónapos leállást követően, hiszen magabiztosan, 32-19-re tudtak nyerni a Vasas otthonában - méghozzá egy megfiatalított csapattal. Ezúttal nehezebb feladat vár a gárda, hiszen az MTK-hoz látogatnak, amely csapat a Fehérvár ellen pontot rabolt az elmúlt héten, ugyanakkor még mindig nyeretlen a bajnokságban.

Noha a kék-fehérek a szezon elején kupában legyőzték a Budaörs együttesét, ezúttal teljesen más a leányzó fekvése, szerintünk egyértelműen az erősebb vendégcsapat a találkozó esélyese, vagyis nagyon jó esély van rá, hogy Hornyák Ágnesék legalább az egyik pontot magukkal vigyék Budaörsre a hétvégén.

Siófok-Fehérvár
Tipp: Siófok
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Ha a Budaörsről azt írtuk, hogy az idei szezonban nagy erős, akkor a Siófokról mit mondhatnánk? A Balaton-partiak a Győr, Ferencváros, Érd trió után a legjobb sorral bírnak az NB I-ben, amit mi sem bizonyít jobban, hogy csak ezen három együttestől szenvedtek vereséget a bajnokságban, a többieket pedig alaposan elverték.

Az ünnepek után Vácott ugyan csak egy találattal tudott győzni Lars Rasmussen csapata, igaz, a történethez hozzátartozik, hogy a közös megegyezéssel távozó Marie Paule Gnabouyou helyére leigazolt Geiger Melinda pár közös edzéssel a háta mögött hét góllal és pazar játékkal mutatkozott be a csapatban, s jelezte, hogy a gárda vezére kíván lenni a folytatásban.

A Fehérvár sem számít gyenge együttesnek, de idén nem érhet a Siófok nyomába, ráadásul több érdekes, negatív kimenetelű eredményt is produkáltak már Deli Rita lányai. Nem tudtak nyerni Budaörsön, kikaptak otthon a Kisvárdától és a Váctól, s múlt héten óriási meglepetésre csak döntetlenre voltak jók az MTK ellen hazai pályán.

Mindezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél a Siófok a mérkőzés favoritja, amivel teljesen egyetértünk, vagyis az eddig elhangzottak, illetve a tavalyi Balaton-parti meccsük - végig vezetve, 27-22-re nyert a Siófok - alapján a Rasmussen tanítványaira fogadunk.

hatharom.com
Kaposvár-Alba Fehérvár Alba Fehérvár
MTK-Budaörs Budaörs vagy döntetlen
Siófok-Fehérvár Siófok
@2.19
Fogadási határidő: 18:00