Olasz foci

Lábtörést szenvedett a Juventus klasszisa - videó

Lábtörést szenvedett Dani Alves, az olasz bajnoki listavezető Juventus brazil labdarúgója, aki így vélhetőleg hosszú ideig nem állhat majd együttese rendelkezésére.

Nem zárt éppen szerencsés hetet a Juventus csapata, Mandzukicék Genovában szenvedtek 3-1-es vereséget, amellyel négy-négy pontra felzárkózott rájuk a Milan és a Roma is. Az Öreg Hölgy emellett két sérültet is el kell számoljon a seregszemlén, ráadásul egyikük, Dani Alves hónapokig maródi lehet.

Így kapott ki 3-1-re a Juventus

A nyáron az FC Barcelonától érkezett jobbhátvéd vasárnap a 75. percben sérült meg, hordágyon kellett levinni a pályáról, s azonnal kórházba szállították. A Juventus honlapja szerint a vizsgálatok azt mutatták, hogy a játékos bal lábának szárkapocscsontja törött el. Dani Alves mellett a középhátvéd Leonardo Bonucci is megsérült Genovában. Az olasz védőnek - az előzetes vizsgálatok szerint - meghúzódott a hajlítóizma.

Íme Alves lábtörése

A Juventusnak nem jött igazán jókor Alves kiválása, hiszen jövő héten a csoportelsőségért lépnek pályára a Bajnokok Ligájában, míg december végén a Torino és a Roma ellen két piszkosul nehéz mérkőzés vár a Zebrákra.

A 33 éves brazil idén 12 meccset játszott a Juventusban, két gól mellett három gólpasszt adott.