Sportfogadás

Érdemes odafigyelni a nap tippjére

A Tippmixpro fogadói szerint az Ajaccio együttesének semmi esélye sincs a Lens otthonában.

Korábbi élvonalbeli csapatok mérkőzésével zárul a Ligue 2 14. fordulója, hiszen a hatodik helyezett Lens a 14. pozícióban tanyázó Ajaccio gárdáját fogadja. A felek közül egyértelműen a hazaiak vannak jobb passzban, hiszen az utolsó hat bajnokijukból négyet is behúztak, míg a vendégek szeptember közepétől mindössze egyszer tudtak nyerni, ráadásul a legutóbbi két találkozójukat simán elbukták.

A felek idén már a Francia Ligakupában összemérték tudásukat, akkor a Lens hazai pályán roppant simán, 3-0-ra tudta legyőzni a korzikai csapatot. Egyébként ez nem volt meglepetés, hiszen a piros-sárgák lényegesen nagyobb játékerőt képviselnek, mint a szigetlakók, s nem mellesleg pazarul megy nekik otthoni környezetükben az Ajaccio ellen.

1X2    
Lens Döntetlen Ajaccio
TippmixPro@1.70 TippmixPro@3.15 TippmixPro@5.00

Mindezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél és a fogadóknál is a lensi csapat a mérkőzés esélyese, ugyanis a             adatai szerint a hétfő esti meccsre beérkezett tétek 82 százaléka (!) hazai sikert vár, 16 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 2 százaléka (!) érkezett.

208937