Premier League

Idén a Leicester, jövőre ez a csapat teheti tönkre a bukikat

Az újonc Burnley-re körülbelül tízszer annyi fogadás érkezett már most, mint tavaly a Leicesterre.

Komoly károkat okozott a Leicester City bajnoki címe idén a bukiknak, akik ugyanis megfogadták 5001-szeres szorzóval a Rókák aranyérmét, nagyon szépen kaszáltak. A következő idényre természetesen már nem kínálnak az irodák ilyen elképesztő oddsot, csupán 26-szoros pénzt nyerhetünk a duplázással, így a bátor sportfogadók meglovagolva a Leicester szerencséjét, új célpont után néztek.

És hát keresve sem találtak volna jobb kedvencet, mint a Leicester bajnoki címe előtt néhány órával a Premier League-tagságot kivívó Burnley együttesét. Sean Dyche a QPR elleni győzelmével matematikailag is bebiztosította feljutását, és az egyik brit bukmékernél már nagyobb összegek is folytak be arra, hogy jövőre a bordó-kékek nyerik a PL-t.

"Sejtettük, hogy többen lecsapnak majd a lehetőségre, amit oddsot kínálunk a Burnley-re, és igazunk is lett. Amíg az előző szezonban mindössze 128-an fogadtak a Leicester bajnoki címére a szezon kezdetéig, már most több, mint ezer szelvényen szerepel a Burnley bajnoki címe. Le is kellett vennünk az 5001-szeres szorzót 1001-re. Imádkozunk tehát, hogy ne essen meg egy tavalyihoz hasonló csoda, abba ugyanis tönkremegyünk" - nyilatkozta Dale Tempest, a bukméker szóvivője.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et jövőre?
Manchester City 2.37
Chelsea 6.00
Arsenal 7.00
Manchester United 8.00
Tottenham 8.00
Liverpool 11.00
Leicester 26.00
...  
Burnley 1001.00