Premier League

1.80-as szorzót raktunk össze a Liverpool kötelezőjére

Rosszul festett a Liverpool az Arsenal otthonában, a Burnley ellen kötelező a javítás Kloppéknak.

Szombat délután lép pályára a Liverpool a Premier League-ben, az ellenfél pedig a nagy bajban levő Burnley lesz. A vendégek mindössze a 19. helyen tanyáznak, ráadásul már hét pont a lemaradás a vonal felett levő Lutonnal szemben, így muszáj lesz már bravúrokat is bemutatni Kompanyéknak.

A Liverpool az óriási védelmi hibákkal fűszerezett rangadón 3-1-es vereséget szenvedett az Arsenal otthonában, ezzel vesztett pontok tekintetében már a Manchester City áll jobban. Miután az Arsenal jelenleg két pontra van a Vörösöktől, így egy nagyon izgalmas tavasz várhat a Premier League szerelmeseire.

A Vörösök formájára ettől függetlenül nem lehet panasz, ez mindössze a második veresége volt a bajnokságban Kloppéknak, hazai pályán pedig egész szezonban meggyőzőek Jotáék. Szoboszlai Dominik sérüléssel bajlódik, a hétvégén nem lesz bevethető, valamint Mo Szalah sem, aki az Afrika Kupán sérült meg.

A Burnley játékban lassan, de fejlődik, azonban ez a teljesítmény nem lesz elég a bennmaradáshoz. Vincent Kompany gárdája mindössze három győzelmet tudott behúzni a szezonban, ami mellé 16 vereség (!) párosul, így nem meglepő, hogy a vonal alatt áll.

Egyértelműen nem működik a nagyok ellen a játéka az újoncnak, nem elég stabil ahhoz a csapat, hogy megráncigálják a legjobbak bajszát.

Így volt ez a Liverpool ellen is a Boxing Dayen, ugyanis hazai pályán sima 2-0-ás vereség lett a vége. A Vörösök azon a meccsen sokkal jobbak voltak, bár a helyzeteiket elszórakozták és csak a végén sikerült bebiztosítani a győzelmet. 

Mire érdemes fogadni?

Óriási esélyes a Liverpool, nem tudjuk elképzelni, hogy most rontson Jürgen Klopp gárdája. Ugyan Szoboszlai és Szalah hiányozni fog a pályáról, bizonyította a Pool, hogy nélkülük is képes nagyon magas szinten játszani. A támadójáték ráadásul hazai pályán rendkívül hatékony, hiszen a 2 rúgott gól az egész szezonban csak az Arsenal és a Manchester United ellen nem jött össze.

Egy fogadásépítőt raktunk így össze, ahol a Liverpool győzelmet és a legalább két hazai gólt a 4.5 lapnál kevesebb opcióval vegyítjük. A mi malmunkra hajtja a vizet, hogy Konaté eltiltott, míg a helyén Jarell Quansah jóval sportszerűbb játékos. Ráadásul a két sportszerű csapathoz Robinson társul bíróként, aki szintén nem szokott őrültségeket csinálni. Sima hazai győzelemre van kilátás az Anfield Roadon.


✅ Tipp #1: 1Fogadáskészítő: Liverpool nyer + Liverpool 1.5 gól felett + 4.5 lap alatt @1.80

Fogadási határidő: február 10. 16:00

[4193764] 2024-02-10 16:00:00 Liverpool - Burnleyx;