Premier League

Gólokkal nyernénk Angliában

Vasárnap az Arsenal-West Ham és a Stoke-Burnley meccsekre fogadunk a Premier League-ben.

Másfél év után lőhet gólt a West Ham az Arsenalnak. - Fotó: Twitter

Arsenal-West Ham
Tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az Arsenal legutóbbi két mérkőzése nem úgy sikerült, ahogy azt Arséne Wenger szerette volna, hiszen Moszkvában még a kiesés szele is megcsapta együttesét, igaz, végül 2-2-re mentették azt a találkozót az Ágyúsok, majd jött a 2-1-es zakó Newcastle-ben, aminek köszönhetően biztossá vált, hogy a Premier League-ben nem jut a legjobb négy közé az Arsenal, vagyis oda a Bajnokok Ligája szereplés jövőre.

Kivéve, ha az Európa Ligát megnyeri a londoni gárda, ám ehhez első ízben az Atlético Madrid alakulatát kellene kiejteni, az elődöntő első felvonást pedig csütörtökön rendezik az Emirates Stadionban, avagy a háta közepére sem kívánja az Arsenal a vasárnapi, West Ham elleni városi rangadót. Ezt használhatják ki a Kalapácsosok, akiknek egy-két pontot még szerezniük kell, hogy végérvényesen fellégezhessenek, s biztosan elkerüljék a kiesést. 

A vendégek mondhatni jó passzban vannak, mivel három meccset hoztak le vereség nélkül, s többek közt a Chelsea otthonában is pontot szereztek. Mindezen eredményeket ráadásul úgy érték el, hogy legalább egyszer mindig betaláltak, s jó hír a csapat számára, hogy David Moyes valamennyi gólvágójára - Andy Carrol, Marko Arnautovic, Chicarito - számíthat. Ezzel szemben az Ágyúsoknál Henrih Mhitarjan, Aaron Ramsey és Jack Wilshere is sérüléssel küzd, míg mellettük jó néhány kulcsjátékos is pihenőt kaphat, előnyben részesítve az Európa Liga elődöntőjének első mérkőzését.

Mindezek köszönhetően a West Hamnek komoly esélye van a pontszerzésre az Emiratesben, ám mi megelégszünk azzal, hogy ha közel másfél év után a Kalapácsosok ismét betalálnak az Ágyúsoknak.

[2523083] 2018-04-22 14:30:00 Arsenal - West Ham Unitedx;

Stoke-Burnley
Tipp: Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds: 
1.30 @ Tippmixpro

A kombi szelvényünk másik mérkőzése a Stoke-Burnley összecsapás, amely ütközet pikáns lesz, hiszen, ha a hazaiak nem nyernek, akkor biztos, hogy kiesnek. A Fazekasok ugyanis öt ponttal vannak lemaradva az egy meccsel kevesebbet játszó Swansea-val szemben, s a hétvégi játéknapon kívül már csak három meccse marad a Stoke-nak, abból egyet pedig az Anfield Roadon kénytelen lejátszani, ahol abszolút esélytelen.

A hazaiak ugyanakkor javuló formát mutatnak, hiszen a Tottenham ellen jól játszottak, viszont kikaptak, majd hétfőn pontot szereztek a West Ham otthonában, igaz, ha kicsit jobban koncentrálnak a végjátékban, akkor győzhettek is volna. Ezúttal viszont már nincs mese, Paul Lambertéknek a győzelembe kell menekülniük vasárnap délután.

Ami a Burnleyt illeti, a szezon meglepetéscsapatának öt meccsből álló győzelmi sorozata ért véget csütörtökön, hiszen a Chelsea mind a három pontot elvitte a Turf Moorról. A bordó-kékek fásultan és nagyon gyengén játszottak, ha Pedróék jobban koncentrálnak, kiütéses sikert arathattak volna, mivel a Burnleynek helyezete sem volt, gólját is csak egy megpattanó lövést követően szerezte.

A Stoke három nappal többet pihent és készült a mérkőzésre, mint a Burnley, otthon játszhat, és az életéért küzd, aminél nagyobb motivációra nincs szükség. Mindezek tükrében jó esély van a hazaiak sikerére, azonban már az is jól fizet, ha a Fazekasok betalálnak, mi pedig erre voksolunk, hiszen a győzelemhez legalább egy gólt szerezni kell.

[2523090] 2018-04-22 14:30:00 Stoke City - Burnleyx;
hatharom.com
Arsenal-West Ham Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Stoke-Burnley Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
@1.82
Fogadási határidő: 14:30