Tenisz

Négy tuti a US Open szerdai játéknapjára

  • hatharom.com

Közel dupláját nyerheted vissza a pénzednek, ha megjátszod a hétközi tenisz kombi szelvényünket.

Belinda Bencic-Misaki Doi
Hatharom-tipp: Bencic
1.10 @ TippmixPro

A 18 éves svájci tini legjobb Grand Slam szereplése eddig egy negyeddöntő volt, ám annyira meggyőző teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben, hogy a bukmékerek vele is számolnak, mint végső győztes. Igazi erőteniszt játszik Bencic, nehéz tőle átvenni a kezdeményezést. Valószínűleg az apró termetű Misaki Doinak sem fog ez sikerülni, aki elsősorban a jó lábmunkájára építi a játékát. A helvét Cincinnatiben sérülés miatt feladni kényszerült a nyolcaddöntős meccsét, New Yorkba viszont már egészségesen érkezett és sima rajtot vett. Doival két éve egy ITF-tornán találkoztak, akkor Bencic még csak 16 éves volt, de mégis könnyedén győzött. Azóta még nagyobb lett a különbség kettejük között, így nem kérdés, hogy a svájci lány a meccs favoritja.

Denisa Allertová-Roberta Vinci
Hatharom-tipp: Vinci
1.25 @ TippmixPro

A világranglista-43. Roberta Vinci egyre kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, a felkészülési tornákon kifejezetten jó teniszt hozott, és itt a US Openen is magabiztos győzelemmel kezdett. A folytatásban a 22 éves Denisa Allertová lesz az ellenfele, aki a feltörekvő cseh generáció egyik tehetséges játékosa. Idén az összes Grand Slam-tornán túlélte az első kört, utána viszont búcsúzott. Most is ez lenne a papírforma, hiszen alapvetően a salakos borítást preferálja, míg Vinci legerősebb major viadala a US Open, ezen a helyszínen már kétszer is járt a negyeddöntőben. Komolyabb játékerőt képvisel az olasz, a rutin is mellette szól, illetve a fifikás, nyesegetős tenisze kiválóan működik ezen a felületen. 

Ricardas Berankis-David Goffin
Hatharom-tipp: Goffin
1.14 @ TippmixPro

A 14. kiemelt David Goffin az egyik olyan játékos lehet, aki a későbbiekben borsot törhet majd a világelső Novak Djokovics orra alá. Addig azonban el is kell jutnia, a második körben Ricardas Berankis lesz az ellenfele. A litván srác juniorként halmozta a címeket, többek között a US Opent is megnyerte még 2007-ben. A profik között viszont nem futott be egyelőre túl nagy karriert, soha nem járt még a top 50-ben, pedig ugyanaz a korosztály, mint Goffin, aki viszont ott kopog a legjobb tíz kapuján. A belga "lemészárolta" a főtáblán Simone Bolellit, ezzel a stabil tenisszel, amit hoz, Berankis sem konkurálhat. 

Guccione/Sa-Nestor/Roger-Vasselin
Hatharom-tipp: Nestor/Roger-Vasselin
1.25 @ TippmixPro

Szerdán már a párosok is megkezdik a küzdelmeket, a végső győzelemre is esélyesnek tartott Daniel Nestor/Edouard Roger-Vasselin duó is pályára lép. A kanadai-francia kettős a US Open sorozatra állt össze és úgy tűnik nagyon egymásra találtak, hiszen mindkét Mastersen, Montrealban és Cincinnatiben is döntőztek, utóbbi tornán a győzelem is összejött. Chris Guccione és Andre Sa lesz az ellenfelük. Egyikük sem számít rossz páros játékosnak, de azért messze nem azon a szinten vannak, mint Nestorék, Sa ráadásul inkább salakon érzi otthon magát. Komoly meglepetés lenne, ha nem a kanadai-francia páros jutna tovább.

US Open, kombi szelvény - a     szorzói
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
17:00 Ricardas Berankis-David Goffin Goffin 1.14 @ TippmixPro
19:00 Denisa Allertova-Roberta Vinci Vinci 1.25 @ TippmixPro
21:20 Guccione/Sa-Nestor/Roger-Vasselin Nestor/Roger-Vasselin 1.25 @ TippmixPro
23:00 Belinda Bencic-Misaki Doi Bencic 1.10 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1,96
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!