Tipp

Bencic, Tomic, Vandeweghe, Thiem - a nyerő négyes!

Íme a wimbledoni tenisztorna csütörtöki játéknapjának legtutibb tippjei.

Julia Boserup-Belinda Bencic
Tipp: Bencic
Odds: 1.08 @ TippmixPro

Az eső olyannyira megkavarta a programot Wimbledonban, hogy például a hetedik kiemelt Belinda Bencic azok után, hogy szerda este játszott, már ma is pályára kell, hogy lépjen. Hátrányt ez nem fog jelenteni, hiszen elég pörgős meccsen van túl. És végre a tenisze is olyan volt, ami egy topjátékoshoz méltó. Nem meglepő persze, hogy éppen Wimbledonban talált magára, a füves borítás borzasztóan fekszik neki, tavaly is remekül szerepelt Londonban. Tsvetsana Pironkova személyében egy olyan játékost vert meg viszonylag simán, aki szintén remek ezen a felületen és jól is játszott. Ezek után nem valószínű, hogy a Pironkovánál gyengébb játékerőt képviselő, a selejtezőből érkezett Julia Boserup legyőzése nagy gondot jelent majd a svájci tehetségnek

Radu Albot-Bernard Tomic
Tipp: Tomic
Odds: 1.08 @ TippmixPro

Hasonló a helyzet Bernard Tomic és Radu Albot összecsapásán is. Előbbi Fernando Verdasco személyében egy nagyon kemény első körös ellenfelet kapott. Ha öt szettben is, de legyűrte a balkezes spanyolt. A folytatásban a selejtezőből érkezett Albot már jóval könnyebb falat. A moldáv srác egyébként a korábbi szezonjaiban nem nyert egyetlen meccset sem füvön. Most szerencséje volt a sorsolással, a főtáblán is egy tipikus salakos játékos volt az ellenfele. Tomic már teljesen más kaliber, az ausztrál ráadásul füvön a legerősebb és látva a Verdasco elleni meccsét, most a hozzáállásával, elszántságával sincsen probléma. 

Coco Vandeweghe-Babos Tímea
Tipp: Vandeweghe
Odds: 1.30 @ TippmixPro

Nem szívesen fogadunk Babos Tímea ellen, de szinte minden ellene szól. A fiatal Katie Swan után Coco Vandeweghe elég komoly ugrás lesz, az amerikai pokolian jól adogat, hatalmas ütőerővel bír és ehhez még társul egy elég jó lábmunka, illetve egy pazar forma. Vandeweghe tornát nyert s'Hertongenboschban, majd Birminghamben elődöntőzött, szóval nagy önbizalommal érkezett Wimbledonba, ami látszódott is az első körös meccsén. Babos 15-ször játszott eddig Grand Slam-főtáblán, de a második körnél tovább egyszer sem jutott. Swan ellen a második szervák mögött nagyon pocsék százalékban tudta a pontokat megnyerni, ez szintén nem sok bizakodásra ad okot. Egyedül, ami pozitívum, hogy jól ment neki idén a nagy adogatók ellen, a füves pályás felkészülés alatt Kvitovát és Keyst is szoros szettekre kényszerítette, igaz, a meccseket ettől függetlenül elveszítette. 

Dominic Thiem-Jiri vesely
Tipp: Thiem
Odds: 1.10 @ TippmixPro

A Roland Garros-elődöntős Dominic Thiemet is a Bencic - Tomic duóhoz sorolhatnánk. Florian Mayer személyében egy trükkös és borzasztó veszélyes első körös ellenfele volt. A vártnál sokkal simábban oldotta meg ezt a meccset, még az esőszünetek sem zökkentették ki. Ezek után az alapvetően salakon jó Jiri Vesely nem kellene, hogy gondot okozzon számára. Ügyes játékos a cseh, de látva Thiem játékát, nehéz elképzelni, hogy itt boruljon a papírforma.

Tenisz, Wimbledon - kombinált szelvény - a     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
14:45 Julia Boserup-Belinda Bencic Bencic 1.08 @ TippmixPro
14:45 Radu Albot-Bernard Tomic Tomic 1.08 @ TippmixPro
15:00 Coco Vandeweghe-Babos Tímea Babos 1.30 @ TippmixPro
16:00 Dominic Thiem-Jiri vesely Thiem 1.10 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.67