Darts

Csúcsderbik a Perth Masters elődöntőiben

  • hatharom.com

Taylor-Anderson és Van Gerwen-Wade elődöntőket rendeznek a perth-i dartsviadal vasárnapi játéknapján.

Profi darts-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

A hét hazai játékos közül senkinek nem sikerült meglepetést okoznia, így mindkét elődöntőben zseniális párosítások jöttek össze. A felső ágon megismétlődik a világbajnoki döntő, vagyis Phil Taylor és Gary Anderson feszül egymásnak, míg a másik meccsen az előző major viadal, a World Matchplay két finalistája, Michael van Gerwen és James Wade néz egymással farkasszemet.

Előbb Taylorék lépnek színpadra, igazi ki-ki meccsnek ígérkezik az összecsapásuk. Az angol legenda jutott el simábban a legjobb négyig, igaz, neki volt a könnyebb dolga a negyeddöntőben, hiszen azzal a Kyle Andersonnal találkozott, aki a hazaiak közül egyedüliként tudott továbbjutni az első fordulóból. A skót klasszis ezzel szemben a kétszeres világbajnok Adrian Lewis-zal meccselt, aki 6-1-re is vezetett, ám végül egy nagy feltámadással Anderson örülhetett. Az eddigi két meccsükből sokat nem vonhatunk le, ma új nap, új forma. A vb-döntőjük óta egyébként sokszor találkoztak már, többek között a World Serie of Darts előző két állomásán, Dubajban és Japán is. Mindkét esetben Taylor győzött, de igazán ez sem számít semmit se. Ha azt vesszük, hogy ez egy 50-50-es meccs, akkor az érték inkább az underdognak tartott skót szorzójában van.

Ki jut tovább?
Phil Taylor Gary Anderson
TippmixPro @ 1.65 TippmixPro @ 2.00

A másik meccsen egyértelműbbnek tűnnek az esélyek. Wade kilenc meccs óta nem tudta legyőzni a holland zsenit, legutóbb Blacpoolban is hiába játszott kiválóan a döntőig vezető úton, van Gerwen ellen nem tudta a legjobbját hozni. A negyeddöntőből mindketten magabiztosan jutottak tovább, a világelső 105.94-es körátlaga viszont figyelemreméltó. Leírni azért nagy hiba lenne az angol játékost, sokszor borította ő már a papírformát, amikor ennyire esélytelennek hozták ki a bukmékerek...

Ki jut tovább?
Michael van Gerwen James Wade
TippmixPro @ 1.20 TippmixPro @ 3.55