Darts

Taylor visszatér a világbajnokságra?

  • Cesc18

Az 57 éves legenda hajlandó lenne újra tábla elé állni az Ally Pallyben, ha Barry Hearn ezt akarná.

Biztató hírek jöttek azzal kapcsolatban, hogy a sportágat évtizedekig uraló legenda újra tábla elé áll a világbajnokságon, hiszen maga Taylor beszélt a Stoke Sentinelnek arról, hogy szabadkártyával hajlandó visszatérni. 

Ha Barry Hearn azt akarja, hogy csináljak valamit a vb-n, akkor beszélhetünk róla. Ehhez azonban szabadkártyát kellene, hogy kapjak, ami viszont nem korrekt a többi játékossal szemben. De Barry említette, hogy több korábbi világbajnokot is szeretne csatasorba állítani - például John Lowe-t, Bobby George-ot és Keith Dellert.

- mondta az 57 éves legenda, aki a vasárnap véget ért World Matchplay alatt a SkySports kommentátoraként tevékenykedett. Taylor hozzátette, hogy nem teljesen vonult vissza, hiszen rengeteget utazik a világban, sok bemutató tornán és promóciós versenyen vállal szerepet.

A 16-szoros világbajnok kitért a játékára is: "Időnként hetente két-három bemutató versenyen is részt veszek, a játékom pedig nagyon kiszámíthatatlan. Néha briliánsan megy, néha viszont rosszul. De a rossz játékom sem olyan gyenge." 

Néhány fogadóiroda már fel is vette a kínálatába Taylort és a világbajnoki győzelmére 34.00-es oddsot adnak.

Ne vegyünk azért mérget arra, hogy "The Power" visszatér, ám Hearn - a PDC elnöke - óriási marketingzseni és sok mindenre rávette már Taylort. És vélhetően olyan nagyon nem is kellene győzködni a stoke-on-trenti legendát, főleg, ha tényleg az a terv, hogy több korábbi bajnok is szabadkártyát kapjon. 

Persze olvasni olyan véleményeket is, hogyha már egyszer visszavonult, akkor nem kellene visszatérnie és majd újra visszavonulnia...

 

Te örülnél annak, ha Taylor visszatérne?
Ki nyeri a 2019-es PDC világbajnokságot?
Michael van Gerwen 2.10
Gary Anderson 6.00
Rob Cross 7.00
Peter Wright 12.00
Michael Smith 21.00
Mensur Suljovic 26.00