AC Milan

Részünkről lezárult az átigazolási szezon - Galliani

A klub vezérigazgatója azért nyitva hagyott egy kiskaput Zlatan Ibrahimovic számára.

Ha kiadós szerencsével is, de a Milan csapata tegnap megnyerte a TIM-kupát az Internazionale és a Sassuolo ellenében. A piros-feketéknél gyakorlatilag az összes új játékos jó teljesítményt nyújtott, Bacca például gólt szerzett, a nemrég átigazolt Romagnoli pedig a gólvonalról mentett beállása után néhány perccel. Úgy tűnik tehát, hogy Sinisa Mihajlovics csapata készen van.

"Úgy gondolom, számunkra lezárult az átigazolási szezon, de azért meglepő igazolások bármikor lehetnek. Már középpályásra sincs szükségünk, minden poszton készen van a csapat." - nyilatkozta Adriano Galliani, aki a szezon egyik legtöbbet emlegetett támadójával, Zlatan Ibrahimoviccsal kapcsolatban is megeresztett egy félmondatot: "Nem hiszem, hogy a PSG elengedné Ibrát, de ha mégis, mi megpróbáljuk majd szerződtetni".

A csapatnál nemhogy támadókra nincs szükség jelenleg, még óriási túlkínálat is van gólfelelősökből, hiszen a keretben ott található Jérémy Ménez, Luiz Adriano, Keisuke Honda, Alessio Cerci, Alessandro Matri, Carlos Bacca és M'Baye Niang. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Niang hetekre kidőlt, Honda, Matri és Cerci sorsa erősen kérdéses, valamint a felsorolt játékosok közül többen is tudnak a középpályán is játszani.

A milánói gárda számára a felkészülés véget ért, 17-én már tétmeccs következik az Olasz Kupában. Mihajlovicsék hazai pályán fogadják a Perugiát, majd a Serie A rajtján Firenzébe látogatnak a Violákhoz.

Az AC Milan nyeri az olasz bajnokságot?
Igen - 13.75 @Tippmixpro