Átigazolás

Benítez 22 éves brazilt igazolt

A Napoliban folytatja pályafutását a brazil Jorginho, aki az újonc Hellas Verona csapatát hagyja el Rafa Benítez hívó szavára.

A 22 éves brazil középpályás sajtóhírek szerint négy és fél éves szerződést írhat alá a Napolival. "Jorginho itt van, de még egy kis időre van szükségünk, hogy pontosítsuk a szerződése részleteit." - mondta a Napoli trénere, Rafa Benítez a Bologna elleni találkozót felvezető sajtótájékoztatón. "Ő egy tehetséges, fiatal játékos, aki már most is segítségére tud lenni a csapatnak, de valójában a jövő embere" - fogalmazott az új szerzeménnyel kapcsolatban a spanyol szakvezető.

Jorginho 18 meccsen 6 gólt szerzett idén a Serie A-ban, oroszlánrészt vállalt abban, hogy az újonc Hellas Verona a szezon feléhez érve ennyire előkelő helyen áll a táblázaton. A transfermarkt.de portál szerint az olasz-brazil kettős állampolgárságú középpályás piaci értéke 10 millió euró.

A Napoli jelenleg a 3. helyen áll a Juventus és a Roma mögött, vasárnap a déliek a kiesőhelyen álló Bologna vendégei lesznek.

[1536716] 2014-01-19 15:00:00 Bologna - SSC Napolix;